Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
25 результатів
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
7 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
145,00
Прохідний бал 2023 (контракт):
153,00
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (16.11.2023 — 16.09.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Виробництво і переробка продукції тваринництва
12 600 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відділення технологій в агрономії та тваринництві.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 01.07.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 8, контракт — 17.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
39 600 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 26.06.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
- Місця: бюджет — 25.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
11 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
130,00
Прохідний бал 2023 (контракт):
120,00
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 8, контракт — 22.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 2023 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, кваліфікований робітник
15 800 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Повна загальна середня освіта 1 курс техн 2023
17 730 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Ветеринарно-технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 15.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (кваліфікований робітник) - 1 курс
4 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2023 — 30.10.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 твар поповн.(2 курс).
8 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
6 300 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 13.
- Регіональний коефіцієнт — 1.