Коледжі

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • вул. Незалежності, 36, с. Нова Чортория, Житомирська обл.
  • (068) 339-93-52
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

7 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 145,00
Прохідний бал 2023 (контракт): 153,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (16.11.2023 — 16.09.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 5, контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 26 програм
  • вул. Студентська, 8, м. Горохів, Волинська обл.
  • (03379) 2-16-39
    (03379) 2-28-52
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Виробництво і переробка продукції тваринництва

12 600 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 120,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення технологій в агрономії та тваринництві.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 12 програм
  • пл. Червона, 2, м. Іллінці, Вінницька обл.
  • (04345) 2-15-98
    (04345) 2-31-98
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 110,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення виробництва і переробки продукції тваринництва.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 01.07.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 17.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 24 програми
  • вул. Шашкевича, 61, м. Рогатин, Івано-Франківська обл.
  • (03435) 2-14-48
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

39 600 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 26.06.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 25.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
1 освітня програма
  • просп. Гагаріна, 72, м. Дніпро
  • (050) 058-46-75
    (066) 389-99-87
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

11 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 130,00
Прохідний бал 2023 (контракт): 120,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 8, контракт — 22.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 14 програм
  • вул. Грушевського, 14, м. Рожище, Волинська обл.
  • (03368) 2-13-71
    (03368) 2-11-64
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 2023 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, кваліфікований робітник

15 800 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 155,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 2, контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 10 програм
  • вул. Освітянська ,69-а, с. Хомутець, Миргородський р-н, Полтавська обл., 37634
  • (053) 553-55-27
    (053) 553-55-11
    (050)-751-78-76
    (096)-181-64-63
    (095) 117-48-07
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Повна загальна середня освіта 1 курс техн 2023

17 730 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 110,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Ветеринарно-технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 18 програм
  • с. Новоселище, Золочівський район, Львівська обл., 80745
  • (03265) 5-94-31
    (03265) 5-94-81
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (кваліфікований робітник) - 1 курс

4 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 140,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки навчання (01.11.2023 — 30.10.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 17 програм
  • вул. П.С. Рибалка, 1, с. Малий Вистороп, Лебединський район, Сумська обл., 42243
  • (05445) 3-62-43
    (05445) 3-62-14
    (05445) 3-62-18
    (05445) 3-62-11
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 твар поповн.(2 курс).

8 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 6 програм
  • с. Коробки, Каховський район, Херсонська обл., 74824
  • (05536) 93-3-96
    (05536) 93-1-78
    (05536) 93-1-93
  • Державний. Рівень акредитації II.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

6 300 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2022 (бюджет): 161,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 13.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 16 програм