Коледжі

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  • вул. Паркова, 1, с. Березова Рудка, Пирятинський р-н, Полтавська обл., 37040
  • (05358) 661-17
    (05358) 661-10
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

4 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 145,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 4, контракт — 11.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 12 програм
  • с. Новоселище, Золочівський район, Львівська обл., 80745
  • (03265) 5-94-31
    (03265) 5-94-81
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (кваліфікований робітник) - 1 курс

4 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 140,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Заочне.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки навчання (01.11.2023 — 30.10.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 17 програм
  • вул. Першотравнева, 28, с. Чернятин, Вінницька обл.
  • (04332) 2-27-40
    (04332) 3-24-25
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

5 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 130,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Інженерно-технологічне.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 2, контракт — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 17 програм
  • с. Коробки, Каховський район, Херсонська обл., 74824
  • (05536) 93-3-96
    (05536) 93-1-78
    (05536) 93-1-93
  • Державний. Рівень акредитації II.

204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

6 250 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 16 липня — 14 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 16 програм
  • с. Липковатівка, Нововодолазький район, Харківська обл., 63221
  • (05740) 6-92-96
    (05740) 430-12
    (05740) 430-08
    (05740) 692-42
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринницва

6 500 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.12.2023 — 15.10.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 20 жовтня — 18 листопада.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 9 програм
  • вул. Радянська, 236, м. Новомосковськ, Дніпропетровська обл.
  • (05693) 7-81-12
    (05693) 7-14-28
    (05693) 7-58-57
  • Державний. Рівень акредитації II.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, заочно; 11 кл

7 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 9, контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 5 програм
  • вул. Незалежності, 36, с. Нова Чортория, Житомирська обл.
  • (068) 339-93-52
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва

7 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 145,00
Прохідний бал 2023 (контракт): 153,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (16.11.2023 — 16.09.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 5, контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 26 програм
  • вул. П.С. Рибалка, 1, с. Малий Вистороп, Лебединський район, Сумська обл., 42243
  • (05445) 3-62-43
    (05445) 3-62-14
    (05445) 3-62-18
    (05445) 3-62-11
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 твар поповн.(2 курс).

8 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету".
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 6 програм
  • вул. Чернігівська, 19, м. Бобровиця, Чернігівська обл., 17400
  • (04632) 2-53-04
    (04632) 2-53-02
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО заочна ІІ сесія

8 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне відділення.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (25.09.2023 — 28.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 19 вересня.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 26 програм
  • вул. Студентська, 1, с. Мирогоща, Дубенський район, Рівненська область, 35624
  • (03656) 77-4-90
  • Державний. Рівень акредитації I.

204 ТСК (1 КУРС)

8 100 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 152,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
  • Факультет: Технологія.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 29.06.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: бюджет — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 12 програм