Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
25 результатів
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
4 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Виробництво і переробка продукції тваринництва.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 4, контракт — 11.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (кваліфікований робітник) - 1 курс
4 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Заочне.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки навчання (01.11.2023 — 30.10.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
5 500 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Інженерно-технологічне.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 2, контракт — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
6 250 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 16 липня — 14 серпня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринницва
6 500 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.12.2023 — 15.10.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 20 жовтня — 18 листопада.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, заочно; 11 кл
7 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 9, контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
204 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
7 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
145,00
Прохідний бал 2023 (контракт):
153,00
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (16.11.2023 — 16.09.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 5, контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
204 твар поповн.(2 курс).
8 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Відокремлений структурний підрозділ "Маловисторопський фаховий коледж імені П.С. Рибалка Сумського національного аграрного університету".
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ПЗСО заочна ІІ сесія
8 000 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологічне відділення.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (25.09.2023 — 28.06.2026).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 19 вересня.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
204 ТСК (1 КУРС)
8 100 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», на 1 курс.
- Факультет: Технологія.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 29.06.2025).
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
- Місця: бюджет — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.