Екстремальне водіння



Про курс

http://www.fdw.com.ua/ [відкрити контакти]044-599-15-10 - курси екстремального водіння FDW

Будьте одним з кращих на дорогах у Києві , Україні і всюди , куди б Ви не поїхали .

Курси екстремального водіння ( курси контраварійного водіння ) у Фізиці руху , Київ , індивідуальні та мобільні за своєю структурою , так що Ви можете легко вписати час на навчання у Ваше життя . Повний курс контраварійної підготовки займає 5 днів по 2,5 години або 6 днів по 2 години

http://www.fdw.com.ua/ - курси екстремального водіння FDW - [відкрити контакти]044-599-15-10

Навички, які ви придбаєте , пройшовши курси екстремального водіння в Центрі "Фізика руху" , збережуться на все життя. Проходження програм навчання дасть Вам можливість уникнути паніки і " рухового паралічу ", і рефлекторно , " на автоматі " застосувати правильні прийоми по стабілізації автомобіля в критичній ситуації. На думку фахівців , один навчальний курс дає такий арсенал прийомів вищої водійської майстерності , який неможливо отримати і за 20 років роботи професійним водієм.

Скажи жизни yes!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Алла,28.02.2014, 00:01
Занималась в Физике движения, только приятные воспоминания;) Преподаватели довольны жизнью и любят свою работу, это видно сразу) Научили многому, учитывая то, что список всего, что мне надо было постичь в вождении, был достаточно велик. Счастлива, что попала в Физику и всем советую!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.