Perfect-english

Англійська мова, для школярів



  • 1 400 грн на місяць (8 занять )

Про курс

Заняття проводяться онлайн і офлайн

Курси англійської мови для дітей та підлітків - це унікальна можливість навчити свою дитину іноземної мови ще на ранніх етапах формування особистості. Ні для кого не секрет, що навчання, яке здійснюється в перші роки життя дитини, а також у молодшій школі, набагато краще і легше сприймається дитиною. Крім того, курси англійської для дітей, створені з використанням великої кількості сучасних графічних і мультимедійних матеріалів, дозволяють не тільки навчити дітей іноземної мови в максимально короткі терміни, а й прищепити дитині любов до англійської.

Таким чином, закінчивши курси англійської мови для дітей у нашому лінгвістичному центрі, ваша дитина не закине вивчення цієї іноземної мови. Швидше навпаки, він зробить все можливе для того, щоб продовжити навчання.

Дитячі курси англійської мови та курси англійської для підлітків, пропоновані нашим навчальним закладом, це ще й унікальна можливість вивчати англійську мову, значно випереджаючи шкільну програму. Крім того, використання сучасних навчальних матеріалів, досвідчені педагоги та багато чого іншого дозволяє нам говорити про те, що наші курси англійської мови вигідно відрізняються від того, що викладають дітям у школі.

У нашому центрі досвідчені педагоги розробляють індивідуально план занять для кожної групи, використовуючи в навчальному та методичному процесі кращі розробки і різноманітні навчальні комплекси зарубіжних видань, такі як: Longman, Вірджинія Еванс, національних і географічних відкриттів, в Оксфорді. Всі ці деталі допомагають дотримуватися в навчальному процесі головних принципів нашої роботи: комунікативний підхід плюс індивідуальна орієнтація на здатності і бажання кожної дитини.

https://perfect-english.org.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.