Академія ІМТ

SEO-спеціаліст



  • 6 930 грн за курс (формат з підтримкою)

Про курс

Навчання дозволить Вам в повній мірі зрозуміти процес просування сайту. Пройшовши курс, ви отримаєте практичні навички в просуванні сайтів, освоїте основи юзабіліті, навчитеся створювати оголошення для контекстної реклами. Що таке SEO? Основні вимоги до сайту? Як забезпечити цільові відвідування? Ви зможете отримати відповіді на ці та інші питання. Після завершення навчання ми здійснюємо інформаційну підтримку наших студентів.

Курси SEO-спеціаліст в IMT - це авторські методи оптимізації сайтів, які розроблені викладачами-практиками.

Кожен викладач - це професіонал, який просуває свої власні проекти, або власники студій, які успішно розвиваються. Нам є чим поділитися з людьми, і ми готові розкривати вам цінні секрети.

Що Вам дасть курс СЕО просування?

  • Можливість почати працювати в сфері інтернет-маркетингу.
  • Визначтеся з напрямом, який найбільше цікавить (аналітика, просування, реклама або розробка).
  • Перспективу отримати високооплачувану роботу.
  • Працювати в передових ІТ компаніях, просувати свій власний проект або почати працювати віддалено.

Чому ви навчитеся на курсах просування сайтів?

  • пошукової оптимізації сайтів;
  • основам копірайтингу і як правильно ставити завдання копірайтерів, як перевіряти і оцінювати їх роботу;
  • зрозумієте, що просування це просто і не вимагає навичок програмування;
  • дізнаєтеся і навчитеся застосовувати сервіси та програми, які допомагають в роботі SEO-фахівця;
  • будете визначати найбільш прибуткові пошукові запити, які будуть призводити до Вас готових клієнтів;
  • зрозумієте, як мінімізувати значення закупівлі посилань для виходу і перебування в ТОПі;
  • зможете оптимально розподіляти бюджет на просування в Інтернет;навчитеся будувати ефективну стратегію просування сайту, як результат вкладати значно менше коштів, отримуючи результати краще, ніж у конкурентів;
  • дізнайтеся, як стежити за конкурентами;
  • аналізувати їх канали просування, визначати пошукові запити, на які вони роблять упор.

Кому корисний курс SEO?

  • власникам сайтів, які хочуть просувати свій ресурс самостійно, але не мають достатнього досвіду;
  • тим, хто хоче розуміти, як просувають ваш сайт SEO компанії;
  • тим, хто хоче змінити роботу на перспективну і більш високооплачувану;

Обсяг курсу: 22 заняття.

Тривалість: 2,5 місяці

Лекції, Практика, Навчальні тести, відеозаписи лекцій
(Можлива оплата частинами)

Більш детальну інформацію Ви можете дізнатися на наших сайтах:

  • https://imt.academy/kurs-seo-profi
  • https://seotech.com.ua/kurs-seo/

або за телефонами, які вказані в контактній інформації.

Теми які вивчаються на курсі SEO оптимізації в IMT Дніпро

  • Основи інтернет-маркетингу, SEM (пошуковий маркетинг)

Терміни якими оперують маркетологи і SEO фахівці. Дізнаєтеся логіку роботи пошукових систем, алгоритми, принципи індексації та вплив позицій сайту на CTR і інші показники. Як доменна зона впливає на просування, з чого складається TRUST сайту і як його підняти.

  • Семантичне проектування, складання СЯ сайту

Проаналізуєте попит в пошуку, зробите аудит запитів конкурентів, створите структуру сайту під оптимізацію і просування. Виставите пріоритети для просування. Навчіться підбирати ефективні пошукові запити дають не тільки трафік, але і конверсії.

  • SEO оптимізація сайту, внутрішня перелінковка

Чек лист SEO оптимізації, пріоритет оптимізації, як розподілити запити по заголовкам, і інше форматування контенту. Як внутрішньої перелінковкою можна отримати більше результат в просуванні.

  • Інструменти оптимізатора

Набір інструментів і їх використання на практиці. Отримайте доступ до платних версій SerpStat (Академія IMT видає партнерську знижку для студентів на пакет Standart вартістю 149 $). GSC, розширення для браузерів, чекер і аналізатори.

Ви вивчите набір інструментів з яким можна приступати до оптимізації і не витрачати час на експерименти і дослідження.

  • Сервіси відстеження позицій

Розгляньте найпопулярніші способи відстеження позицій. Вивчіть ТОП інструменти перевірки позицій, налаштуєте сервіс на свій проект, план перевірки, які запити і як часто перевіряти, які дані по позиціях важливі і як відстежувати правильно (регіон, пристрої, мови і т.д.)

  • Аналітика: Google Analytics, Метрика і д.р.

Вивчіть інструменти збору статистики і аналіз даних для побудови ефективного інтернет-маркетингу. Отримайте точні метрики для відстеження ефективності підрядників або фахівців які займаються просуванням. Чи зможете встановлювати і контролювати KPI, навчитеся рахувати ROMI кожного каналу.

  • IP телефонія, Call Tracking

Що таке IP VoIP телефонія, як її впровадити в інтернет-магазин або бізнес клієнта. зв'язка телефонії з CRM системою, як це впливає на NPS клієнта і маркетинг орієнтований на задоволення клієнта. Як відстежувати конверсії на сайті за допомогою телефону і передавати дані в системи аналітики.

  • Основи створення сайтів, CMS, WordPress, хостинг

Ознайомитеся з HTML і роботі з хостингом, встановіть CMS WordPress і налаштуєте необхідний функіонал. Чи зможете створити простий сайт без залучення програмістів.

  • Юзабіліті сайтів, УТП, конверсії

Аналіз свого сайту на предмет юзабіліті помилок, навчитеся правильно ставити завдання дизайнерам, розробникам. Підвищите ефективність свого магазину або сайту, підвищите показник конверсій.

  • Контент-маркетинг, створення контенту

Написання продають текстів, робота з копирайтерами і з біржами. Напишіть ТЗ (технічне завдання) на написання SEO текстів. Пропрацюєте логіку посадочних сторінок для збільшення конверсій (заявок).

  • Просування сайтів, Link Building

Глибоко вивчіть методи просування сайту посиланнями, де купувати, в яких кількостях, з яких сайтів, як оцінити якість посилань на ваш сайт. Без посилань веб-сайт не просунеться сам в ТОП пошукових систем. Крауд маркетинг, аналіз стратегій просування конкурентів

  • Аналіз просування конкурентів (стратегії, посилальні профілі)
  • Робота з біржами посилань, складання стратегій просування
  • Крауд-маркетинг
  • Аналіз стратегій конкурентів (SerpStat)
  • Основи технічної оптимізації, швидкість сайту, дублі і т.д.

В SEO недостатньо просто вивчити, потрібно вміти оптимізувати, просувати сайти і отримувати результати.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Ксения,07.07.2021, 11:00
Понравилась подача материала и знания, которые можно применить к любому бизнесу. Не смотря на то, что домашние задания занимают много времени, старалась прорабатывать их так, чтобы можно было показать результаты работы потенциальному заказчику и для меня было важно получить обратную связь от преподавателя для корректировок и доработок.
Светлана Кудряшова,31.12.2020, 11:12
Появилась необходимость создать свой сайт и разработчики рекомендовали ИМТ Академию для большего понимания. Не планировала заниматься продвижением самостоятельно, так как никогда с этим дело не имела. Но, после курса есть ощущение того, что SEO - это то, чем мне хочется заниматься. Отличные преподаватели, ответят на все вопросы. Столько домашек я давно уже не делала!) И очень радует, что к любому ДЗ преподаватель всегда оставит свой комментарий! Спасибо за Ваш труд! С удовольствием буду рекомендовать Вас! А, может, еще на какой-то курс приду)
Владлена,25.05.2020, 15:31
Выбрала для обучения Академию IMT, курс SEO специалист. Базы не было вообще никакой! На первом занятии не поняла ни одного из "умных слов" ))) Теперь я не только их понимаю,но и сама на них разговариваю! Отличная команда! Очень доходчиво объясняют,отвечают на все вопросы. Все лекторы молодые, перспективные и знающие!!! Не пожалела ни разу,что выбрала именно IMT Академию!
Артур,21.05.2020, 12:05
Закончил курсы в академии. Собрал семантику и исправил технические ошибки сайта, оптимизировал meta tegi сайтов. Взял в работу два сайта за деньги:))) Спасибо за полученные знания!
Юлия,24.02.2020, 18:36
Прошла курс SEO и в восторге! Информации получила много, ещё больше практики. При выборе направления долго не решалась, тк совсем была не в теме. Хочу сказать, что курс SEO отличный старт для того, чтобы погрузиться в it. Так же открывает много возможностей для реализации знаний и можно углубиться в понравившееся направление. Преподаватели все практики, если что не понятно было всегда но овы помочь разобраться. В общем 5+.
Артур,01.11.2019, 13:24
Просто 5+! Собрал семантику и исправил технические ошибки сайта, все оптимизировал и взял несколько заказов в работу, за деньги)
IMT,24.02.2020, 17:36
Спасибо, Артур за такой отзыв! Особенно от специалиста который в рекламе уже не один год. Рад что программа для Вас стала полезной!
Оксана,26.07.2019, 00:56
Закончила курс SEO специалист и жутко недовольна. Преподаватели теоретики, курс очень слабый. Очень жаль потраченного времени и денег!
Ларин Евгений,20.05.2019, 14:00
18.05.2019 закончил курсы по HTML-верстке. В результате: разобрался и понял логику HTML, научился создавать стили СSS. Благодаря курсу смог грамотно объяснить заказчику что я буду делать и какой результат он получит. В итоге есть заказ на два сайта. Спасибо!!!
Дорошенко Дмитрий,20.05.2019, 13:43
Результат получил намного больше, чем ожидал. Очень хорошая подача информации, все доступно и прозрачно, всегда на все вопросы есть ответы.
Елена,22.04.2019, 14:05
Научилась собирать СЯ, правильно покупать внешние ссылки, создавать рекл.аккаунт в соц.сетях, проводить тех.оптимизацию, проводить комплексный аудит сайта, контролировать подрядчика.
Наталья,02.04.2019, 16:31
Очень много полезной информации! Я довольна обучением, преподаватели молодцы. Полученные знания планирую применить на своем проекте.
Екатерина,13.08.2018, 19:31
Выбрала для обучения Академию IMT, курс SEO специалист и ни на секунду не пожалела. Материала огромное количество, все с практическими примерами. Ребята просто горят тем, что они делают! Спасибо всем: Александру Милютину, Ольге Хиль, Евгению Яценко, Наталье Устименко, Оксане Артюшенко, Сергею Филь, Веронике Плотниковой, Максиму (сори, фамилию забыла :)). Простите, если кого не назвала. Я очень рада знакомству с вами и надеюсь, что смогу прийти к вам на обучение снова. Всех благ вам и реализации всех задуманных идей!
Александр Сивун,01.11.2017, 12:57
Пришёл на курс "SEO специалист" без базовых знаний. После обучения сам могу работать над интернет-магазином продвигая его в топ. Результат пока не очевиден, но работа над сайтом только началась. Потраченное время и средства стоили того!
Станислав Перетятько,31.01.2016, 18:48
Проходил курс "СЕО специалист" онлайн. Рекомендую всем онлайн курсы!!!!!!! Курс оправдал все ожидания и все требования. Каждое занятие я открывал для себя все новые и новые возможности СЕО, при том что идя на курсы и просматривая программу курса я подумал "я знаю половин этого, зачем оно мне" Спасибо Александру!!!!!! Он отличный преподаватель. Особенно это чувствуется при онлайн занятиях. Мой результат за время курса: с 300 запросов , индексация сайта стала 2500 запросов. более 100 ТОП 10 запросов по основным тематическим ключевым словам посещаемость сайта выросла в 3-5 раз Время пребывания на сайте выросла в 3 раза Количество звонков выросло в 2-3 раза Спасибо большое за знания всей команде Академии!!!!
Ирина Курьянова,24.03.2015, 17:15
Прошла индивидуальный курс "SEO+HTML". Нахожусь в декрете, решила полностью сменить род своей деятельности(до этого работала помощником руководителя, офис-менеджером). В SEO привлекла возможность работать не выходя из дома и из любой точки земли, где есть интернет. Пришла на занятия "полным нулём" в этой области. В итоге, по окончанию курса получила свой уже продвинутый и оптимизированный сайт

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.