Курси
Курсор, навчальний центр

Ресторанний бізнес


  • 4500 грн 

Представляємо Вам найсучаснішу, повноцінну і практичну програму навчання фахівців ресторанного бізнесу!
Мета програми: комплексна підготовка ефективних керівників ресторанів різного рівня.

Якщо ви директор ресторану, власник бізнесу або керуючий ресторану - наші програми для вас. Наші програми по управлінню рестораном зроблять Ваші знання глибше, а навички практично застосовними. Якщо Ви готові змінюватися, ми навчимо Вас системному підходу, грамотному керівництву, продуманої кадрової політики, планування, бюджетування, складання меню і барних карт, правилам сервісу і прагненню до лідерства!

Програма курсу:

Модуль 1
В даному модулі дається слухачам цілісне уявлення про систему управління рестораном або кафе, інструментах, методах і підходах в роботі.

  • Цільова аудиторія: адміністратори, менеджери, офіціанти ресторану / кафе / бару.

Детальна програма модуля

  1. Організаційна структура підприємства громадського харчування, місце і роль адміністратора в управлінському персоналі:
  2. Організація роботи офіціантів
  3. Організація роботи бару
  4. Організація роботи кухні
  5. Організація роботи каси
  6. Організація роботи складу (комори)
  7. Участь адміністратора в процесі управління персоналом ресторану
  8. Документація, за яку несе відповідальність адміністратор ресторану (наявність і оформлення)

Модуль 2
В даному модулі дається слухачам цілісне уявлення про виробничу сферу (кулінарне приготування страв).

  • Цільова аудиторія: адміністратори, менеджери, офіціанти ресторану / кафе / бару.

Детальна програма модуля

  1. Принципи організації обліку на підприємствах громадського харчування.
  2. Посадові інструкції адміністративного і виробничого персоналу ресторану
  3. Матеріальна відповідальність, її види, договір матеріальної відповідальності на підприємствах громадського харчування.
  4. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів
  5. Документи виробництва, їх класифікація, реквізити та вимоги до змісту
  6. Ціноутворення в громадському харчуванні
  7. Сучасні тенденції в кулінарії

Модуль 3
В даному модулі ви навчитеся розраховувати витрати сировини для основних видів продуктів, працювати з калькуляційними картками і Збірником рецептур.

  • Цільова аудиторія: завідувачі виробництвом, шеф-кухар, кухар, адміністратор ресторану / кафе / бару.

Детальна програма модуля

  1. Збірник рецептур страв і кулінарних виробів, його призначення, принципи побудови, основні розділи.
  2. Методика розрахунку витрат сировини, виходу напівфабрикатів і готових виробів:
  3. Норми втрат при тепловій обробці страв і борошняних виробів.
  4. Тривалість теплової обробки деяких продуктів.
  5. Норми взаємозамінності продуктів при приготуванні страв.
  6. Порядок складання калькуляційних карток, розрахунок кількості сировини за нормативами.
  7. Практичне заняття: тема «Розрахунок витрат сировини, виходу напівфабрикатів і готових виробів» - рішення задач з використанням Збірника рецептур.
  8. Практичне заняття: тема Складання калькуляційних карток - рішення задач з використанням Збірника рецептур.

Модуль 4

В данном модуле дается слушателям представление о ресторанный маркетинге, его задачам и принципам.

Подробная программа модуля

  1. Понятие ресторанный маркетинг, его основные задачи и принципы.
  2. Первое направление ресторанного маркетинга Маркетинговые исследования ресторана
  3. Второе направление ресторанного маркетинга Стратегический маркетинг ресторана
  4. Третье направление ресторанного маркетинга Тактический маркетинг ресторана
  5. Четвертое направление ресторанного маркетинга Административный маркетинг Современные тенденции ресторанного бизнеса (предприятия быстрого питания, демократические рестораны, сетевые рестораны).

Об’єм курса:

Кільксть годин: 30

Кількість акад. годин: 40

Час проведення:

Будні та вихідні

https://kursor.kiev.ua/programs/restaurant-manager.php

Категорії курсів


Залишити коментар

Будь ласка, введіть Ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Усі курси в Києві, а також ЗВО (вузи) в Києві, коледжі в Києві, репетитори в Києві, тренінги в Києві, робота в Києві