Другі Київські курси іноземних мов

Французька мова



  • 250 грн за заняття

Про курс

Другі київські курси іноземних мов пропонують наступні програми з вивчення французької мови:

1.Основний курс гармонійно поєднує надбання базових навичок усного і письмового мовлення, розуміння мови на слух, вивчення граматики, розширення словникового запасу, знайомство з культурними особливостями Франції.

Програма основного курсу складається з 4 рівнів.

Кожен рівень вказує на відповідний ступінь володіння мовою (рівень комунікативної компетенції) згідно міжнародних стандартів:

  • Елементарний – А1.
  • Нижче середнього – А2.
  • Середній – В1.
  • Вище середнього (незалежний користувач) – В2.

Орієнтовна тривалість одного рівня - 42 заняття (4,5 місяця).

Заняття проходять 2 рази на тиждень по 90 хвилин (4 ак. год на тиждень).

2. Професійна французька - здобуття навичок спілкування на професійному рівні з використанням спеціальної термінології у різних галузях.

3. Культура - пізнання різних аспектів французької історії та культури через кінематографічні твори, статті з преси, французькі пісні, радіо- і телепередачі, вивчення французької мови за допомогою театральних прийомів, постановка вистав франкомовних авторів, вдосконалення усної французької мови.

4. DELF,DALF - інтенсивна підготовка для отримання французьких посвідчень, набуття спеціальної техніки їх складання, підвищення рівня французької мови. Дипломи DELF або DALF дозволяють Вам чітко визначити свій рівень володіння французькою мовою. Вони є дійсними в усьому світі і протягом усього вашого життя. Дипломи DELF & DALF дають офіційну гарантію того, что рівень ваших знань з французької мови є достатнім для влаштування на роботу у франкомовних країнах, або навчання в університетах з французькою мовою викладання. У 2005 році державні дипломи були приведені у відповідність до європейських норм Ради Європи.

Форми навчання:

  1. Групові заняття
  2. Індивідуальні
  3. Корпоративне навчання
  4. Підготовка до DELF, DALF
  5. Підготовка до виїзду закордон

Всі засоби навчання спрямовані на те, щоб у приємних умовах та зручному ритмі задовольнити різноманітні потреби слухачів. Сучасні підручники з аудіо- та відеопідтримкою французьких видавництв, групи з невеликою кількістю слухачів (до 6 осіб), або індивідуальні заняття, колектив українських та французьких викладачів, підібраних з урахуванням їх вміння викладати французьку майже без використання рідної мови зроблять процес навчання максимально легким та єфективним.

У навчальному процесі Другі київські курси іноземних мов гарантують:

  • Індивідуальний підхід до кожного слухача.
  • Аудіо- відео- супровід занять.
  • Комунікаційна орієнтація навчання. ( Постійний розвиток та вдосконалення розмовної мови, починаючи з першого заняття.)
  • За результатами фінального тесту випускники отримують сертифікат в якому вказується загальна кількість академічних годин навчання та рівень комунікативної компетенції слухача.
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.