Cisco, мережна академія

Linux LPI про отримання довідки



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Пройдіть курси по технології Linux Одеса, які допоможуть вивчити нові особливості взаємодії з будь-яким дистрибутивам. Ми пропонуємо якісне дистанційна освіта і працевлаштування після завершення навчання. А ще ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено.

Основна мета

Ми є одним з кращих дистанційних навчальних закладів у Східній Європі. Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Одесі пропонує широкий вибір програм навчання, які допоможуть побудувати якісну і цікаву кар'єру в світі ІТ. Ми працюємо як з новачками, які вирішили перепрофілюватися, так і з досвідченими фахівцями, які бажають поліпшити свої знання і прокачати додаткові навички.

Програма курсу

Новий Linux курс молодого бійця Одеса розрахований на системних адміністраторів, які хочуть максимально добре розібратися в особливостях системи і стати компетентними фахівцями в обраній галузі. Ви зможете не тільки отримати всю актуальну теорію, а й задати додаткові питання інструктору, а також попросити допомоги у вирішенні власних робочих завдань.

Приєднавшись до нашої онлайн-лекції, ви зможете дізнатися:

  • для чого потрібні сторінки man;
  • як дивитися сторінки man;
  • що таке команда info;
  • які є додаткові джерела допомоги;
  • як здійснити пошук команд і документації.

Якщо інструктор не розповість про щось, що має, на вашу думку, важливе значення, ви завжди можете розповісти про це в чаті. Також для вас буде доступна запис лекції, яку можна буде подивитися в будь-який час.

Додаткова інформація

Кожен фахівець основи Linux оновлений курс Одеса знає, як важливо отримувати нові та актуальні знання, адже кожен день відбуваються нові відкриття в області ІТ. І тільки ті, хто постійно самовдосконалюється, можуть розраховувати на відмінну кар'єру і хороший дохід. Ми допоможемо вам отримати звання експерта!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.