Кіноканікули UFS Teens & Kids



  • 8 000 грн

Про курс

Кіноканікули від української кіношколи Ukrainian Film School — освітньо-розважальний проектний табір, мета якого познайомити дітей з процесом кіновиробництва. Учасники Кіноканікул отримують можливість зняти свій власний фільм, взявши участь у всіх етапах знімального процесу: від написання сценарію до фінального монтажу.

Переваги Кіноканікул:

  • табір проходить на території кіностудії FILM.UA;
  • найбільша кіностудія Східної Європи;
  • доступ до справжніх знімальних павільонів;
  • професійна техніка, реквізит та декорації;
  • майстер-класи та менторство від професіоналів кіноіндустрії;
  • запис до акторської бази FILM.UA.

Чому саме Кіноканікули?

  1. Самостійність. Діти самостійно створюють своє власне кіно. У всіх етапах створення їм допомагають досвідчені професіонали.
  2. Формат. Весь процес відбувається в напівігровій формі, але ми максимально точно намагаємося відтворити умови як при створенні справжнього кіно.
  3. Профпідготовка. Дитина на власному досвіді зможе спробувати на собі основні кінопрофесіі: сценарист, режисер, оператор, актор, художник-постановник, гример, звукорежисер і продюсер.
  4. Місце проведення. Всі заняття відбуваються на локаціях кіностудії FILM.UA, у павільйонах з декораціями відомих українських фільмів, серіалів та телешоу.
  5. Робота в команді. Кіновиробництво – це проектна робота в команді, діти навчаються співпрацювати, радитись, поважати один одного, завершувати роботу разом, відповідати за частини проекту та вболівати за кінцевий результат.
  6. Камера – це не страшно. 90% дорослих людей боїться виступати перед камерою. Подолання внутрішніх «бар'єрів» – вагома інвестиція у майбутнє дитини.
  7. Харчування. Ми забезпечуємо триразове харчування (сніданок, обід, полуденок). Меню можливо обрати в залежності від харчових уподобань дитини.
  8. Безпека. Діти постійно знаходяться під наглядом педагогів-супроводу у комфортабельних приміщеннях кіностудії FILM.UA. Під час занять постійно чергує лікар, який надає медичну допомогу у разі необхідності.

Розташування табору: Київ, вул. Миколая Закревського, 22

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.