ArtFiesta, творча студія

Живопис та малювання



  • 300 грн за заняття

Про курс

Ваша дитина постійно щось малює? Значить час настав, і вам до нас!

Про курс

На заняттях з малювання ми поєднуємо розкриття творчого потенціалу та навчання корисним навичкам.Під час творчих завдань залучаємо фантазію, виходимо за межі зразка, вносимо щось від себе та отримуємо власну картину з індивідуальними рисами.У роботах на техніку учні намагаються відтворювати рисунок крок за кроком за викладачем.На заняттях з живопису знайомимося з техніками роботи з гуашшю, аквареллю, акрилом.Графічно працюємо з маркерами, лайнерами, олівцем, пастеллю.Поєднуємо традиційне й нетрадиційне малювання та інші техніки: ниткографію, аплікацію, колаж тощо.Наша творчість не має меж!

Мета уроків малювання у artfiesta - це розкриття внутрішнього творчого потенціалу учня, демонстрація його можливостей та скеровування на творчому шляху.Тож через творчість діти набувають досвіду, виходять на новий рівень власних можливостей та, у майбутньому, зможуть продовжувати творити на мистецькому рівні.

Ціни на навчання

  • Абонемент (на 4 заняття) 800грн.
  • По разово: 250 грн. 
  • Пробне заняття: 150 грн.
  • Індивідуальні уроки:

Заняття образотворчим мистецтвом у artfiesta - це час натхнення, чудового настрою та розвитку художніх навичок.

Чекаємо саме на вашу дитину!

Адреса Студії: вул. Юлії Здановської (Ломоносова), 58, оф. 2ЖК “Ліко-Град”Деталі за номером: [відкрити контакти](098) 108-63-84 Viber

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.