Ранкова англійська мова



  • 2 500 грн на місяць (за 8 занять)

Про курс

Запрошуємо всіх бажаючих на захоплюючі уроки англійської мови у нашій школі вивчення мов - Your Victory! 🌍

📣Запуск груп з англійської мови для Elemantary та Pre Intermediate понеділок/четвер або ж вівторок/ пятниця о 08:00.

  • Ефективні уроки: Наші викладачі мають розуміння індивідуальних потреб кожного учня. Кожен урок проводиться з любов'ю )
  • Доступні ціни: У нас ви отримуєте унікальну можливість вивчати англійську мову за дуже доступними цінами. Лише 2500 грн за 8 занять по 90 хв. Максимальна кількість в групі до 6 осіб.
  • Професіоналізм викладачів: Наші викладачі - це досвідчені фахівці, які володіють великим багажем знань і навичок. Вони заохочують активну комунікацію на уроках, використовують сучасні методи навчання та надихають нас досягати найкращих результатів.
  • Якісні навчальні матеріали: Ваш успіх є нашим пріоритетом, тому ми надаємо вам доступ до найкращих навчальних матеріалів. Ми використовуємо сучасні підручники, аудіо- та відеоматеріали, інтерактивні завдання, що допомагають вам ефективно засвоювати англійську мову.Не втрачайте можливість стати майстром англійської мови!

🎉📞 Зателефонуйте нам за номером [відкрити контакти](098) 360-35-17 або заповніть форму https://wkf.ms/45uTJBh 🌟 Навчайтеся англійської мови разом з Your Victory. Перетворіть ваші мрії на реальність та розкрийте нові горизонти знань та можливостей.🌍

Your Victory - де мова стає вашою перемогою! 🌍

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.