Курси

ВУМ online




Про компанію

Наша місія допомогти кожному зацікавленому зробити перший крок у самоосвіті та пошуку відповіді на ключові питання кожної самодостатньої людини: «Яке моє місце у цьому світі?» та «Яка діяльність чи справа приносить мені справжнє захоплення та задоволення?». А допоможе Вам у цьому Перша дистанційна платформа громадянської освіти від Відкритого Університету Майдану (ВУМ).

Тут ви знайдете навчальні курси сформовані з відео лекцій, практичних завдань та контрольних запитань (для перевірки набутих знань) від провідних викладачів бізнес-шкіл, громадського сектору, практиків з бізнесу. Теми навчальних курсів пов`язані з персональним розвитком та реалізацією вашого потенціалу, з підприємництвом, як механізмом якісного розвитку громади і суспільства, з розумінням побудови та діяльності відкритого суспільства і його формування в Україні.

ВУМ online запрошує до самоосвіти та саморозвитку кожного громадянина незалежно від його статусу чи соціального становища, але найперше тих хто хоче реальних змін у персональному житті, у житті своєї громади, у житті держави Україна. Бо як показує досвід, зміни можливі тільки коли відповідальність за їх втілення бере той хто прагне,- «Дорогу здолає той хто йде». Команда та викладачі Відкритого Університету Майдану вітають вас на платформі громадянської освіти BУМ online.

Категорії курсів


Курси

1
  • безкоштовно
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Маркетинг, реклама, PR, Психологія, саморозвиток
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.