Курси

Школа екофасилітації проф. Лушина




Про компанію

Школа екофасилітації професора Павла Лушина

  • Відкриває набір на четвертий "Інтенсивний курс екофасилітації – Intensive Course of Eco-Centered Facilitation (ICEF-COURSE - IV, формат закритої групи). ICEF-COURCE - це 10 вікендів поспіль в екопсихологічному просторі особистісного та професійного розвитку!
    Форма для реєстрації на сторінці у фейсбук:
    https://www.facebook.com/groups/411570183180113/permalink/1025136185156840/

    Школа екофасилітації професора Павла Лушина – це освітній психологічний проєкт, який і реалізується у творчому просторі професійного та особистісного розвитку. Школа екофасилітації поєднує психологів, педагогів, представників інших професій та усіх тих, хто цікавиться психологією розвитку та надання екофасилітативної психологічної допомоги.

Екофасилітація – це українська модальність/метод психологічної допомоги та немедичний психологічний підхід, що спирається на традиції гуманістичної психології К. Роджерса та обґрунтований в теорії особистісних змінювань П.В. Лушина, доктора психологічних наук, професора. Ефективність підходу та методу доведена понад 20-річною апробацією в умовах формальної та неформальної освіти – підготовки, підвищення кваліфікації психологів у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, в авторській Школі екофасилітації професора П.В. Лушина. Результати розроблення та апробації екофасилітації представлено у понад 350 публікаціях,  у т.ч. монографіях, навчальних посібниках, публікаціях у рецензованих фахових виданнях з психології та педагогіки.

Які можливості надає Школа екофасилітації? У процесі навчання слухачі мають можливість:

  • ознайомитись з екопсихологічною фасилітацією, спостерігати  та обговорювати екофасилітативні консультації з реальними клієнтами під час навчальних занять;
  •  набути знання та сформувати навички екологічної психологічної допомоги та самодопомоги, професійної деліберативної практики  на засадах екофасилітативного підходу;
  • отримати  досвід клієнта, консультанта, супервізора під час навчання, а також у міжкурсові періоди;
  • відпрацьовувати вміння та навички психологічної допомоги в умовах супервізійного супроводу на початкових етапах входження у метод і на шляху розвитку власної психологічної практики в цілому;
  • сформувати індивідуальний стиль практичної допомоги в екофасилітативному підході;
  • проєктувати та втілювати індивідуальну траєкторію особистісного та професійного розвитку;  
  • приєднатися до професійної спільноти екофасилітаторів, ставши членом Української асоціації екологічної психологічної допомоги, брати участь у проєктах Асоціації і отримувати підтримку колег.

    Школа екофасилітації професора П.В. Лушина відкриває попередню реєстрацію на четвертий "Інтенсивний курс екофасилітації – Intensive Course of Eco-Centered Facilitation (ICEF-COURSE - IV, формат закритої групи). ICEF-COURCE - це 10 вікендів поспіль в екопсихологічному просторі особистісного та професійного розвитку!
    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9v2nAyHM6j6zH2K8TienSbQt9qYyvn5PgSU9xP6eqV-D45Q/viewform
    Заповнивши дану форму ви попередньо бронюєте собі місце і ми повідомимо вам про старт офіційної реєстрації як тільки вона розпочнеться.

    Інтенсивність навчання забезпечується експериментальним форматом і тим, що одночасно включається багато чинників: особистісна зацікавленість слухачів, демонстрація екофасилітативних сесій з реальними клієнтами та професійної екофасилітативної допомоги автором екофасилітативного підходу та методу "екофасилітація" д. психол. н., професором П.В. Лушиним, допомога слухачам з багатим досвідом екофасилітації в реалізації індивідуальної професійно-освітньої траєкторії, а також поєднання різних форм навчання групового та індивідуального характеру, обов'язкових і факультативних компонентів курсу. Особливий фокус курсу -  на терапевтичному ефекті для слухачів в умовах війни в Україні та вимушеної еміграції.
    Програма курсу
    Обов'язковий компонент курсу включає: демонстраційні консультативні сесії автора екофасилітативного підходу П.В. Лушина (модуль 1);  аналіз і методику консультативних сесій, формування та відпрацювання навичок екофасилітатора, проєктування та реалізацію власної освітньо-професійної траєкторії (модуль 2); практикування - проведення консультацій слухачами школи під супервізією викладачів курсу та/або більш досвідчених однокурсників у статусі супервізорів (модуль 3). Самостійна робота під час курсу орієнтована на проведення консультацій, супервізій слухачами поза межами навчальних сесій.   Факультативний компонент передбачає відвідування засідань Міжнародного дискусійного клубу "PsyDetox" і супервізійних групових сесій "Екофасилітативна підтримка професіонала: інтервізія, супервізія, індивідуалізована екопсихологічна допомога - Eco-centered support group for professionals: intervision, supervision, individualized psychological support (ESGP)".
    Викладачі курсу:Лушин П.В., Sci. Dr., професор, автор екофасилітативного підходу та оригінальної теорії особистісних змінювань, розробник української неклінічної модальності психологічної допомоги "Екофасилітація", засновник авторської Школи екофасилітації, Голова Української асоціації екологічної психологічної допомоги, практикуючий психолог з багаторічним досвідом дослідницької, консультативної роботи та психотерапії.
    Сухенко Я.В., Ph. D., доцентка, навчаюча екофасилітаторка, психологиня та супервізорка з великим досвідом психологічного консультування, допомоги та супроводу в кризових ситуаціях, заступниця голови правління Української асоціації екологічної психологічної допомоги.
    Дати курсу: 21.10.2023 - 24.12.2023 р. РЕЖИМ НАВЧАННЯ: сб. 16:00-19:00, нд. 16:00-19:00.
    Сертифікація: курс розраховано на 74 год. / 2,5 кредити ECTS, години курсу зараховується до загальної кількості годин/рівнів підготовки екофасилітатора у Школі екофасилітації. 

Категорії курсів


Курси

1
  • 4 900 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Психологія, саморозвиток
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.