Курси

The Champion academy, кіберспортивна академія




Про компанію

Перша в Україні кіберспортивна академія online формату навчання в групах!

Академія The Champion - це та освітня платформа, без якої в найближчому майбутньому не зможе обійтися жоден початковий гравець, який мріє стати професійним кіберспортсменом. Не має значення вік і професія - важливо прагнення йти вперед до своєї мети, навчатися, набиратися досвіду і перемагати.

Щоб стати кращим - потрібно вчитися у кращих. Ми не заперечуємо, що в цифрову епоху, можна навчатися і самостійно, але навчаючись за ефективною, структурованою програмою навчання, яка була складена на пережитому досвіді нашого тренерського складу, реалізувати свої цілі і досягти успіху в киберспортівной сфері можна набагато швидше, захистивши себе від безлічі помилок на своєму шляху. Високий рівень організації та менеджменту, унікальна програма занять, індивідуальний підхід до кожного учня дозволить пройти шлях від аматора до професіонала в найкоротші терміни.

Варто відзначити, що професії в сфері кіберспорту не обмежуються одними лише кіберспортсменами. Навички, які ми надаємо на наших курсах дають чіткі поняття про киберспорт і в перспективі відкривають багато вакансій для розвитку в цій сфері, таким як організатори подій, агенти, коментатори, оператори, економісти і статисти, девелопери, менеджери з продажу, журналісти, PR- менеджери, розробники. Глибоко знаючи змагальні ігри, кіберспортсмен, з легкістю може знайти роботу в ігровій індустрії або ЗМІ.

На даний момент академія працює в онлайн форматі по всьому світу, відкритий набір в різновікові і різнорівневі групи за такими кіберспортивними дисциплінами: CS2, Dota2, Fortnite, в подальшому список дисциплін буде розширюватися. Вік учнів у нас не обмежений, на поточний момент наймолодшому учневі - 4.5 роки, а найстаршому - 39 років.

Сьогодні - це захоплення, а завтра - це вже перспективна прибуткова професія!

Категорії курсів


Курси

1
  • 3 200 грн на місяць
  • Інформаційні технології, IT - Комп'ютерна грамотність
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.