Курси

Berlin




Про компанію

Справжня атмосфера Німеччини. Всі викладачі - блискучі професіонали своєї справи. Індивідуальний підхід до кожного. Сотні успішно складених іспитів Start Deutsch, Göthe-Zertifikat, TestDaF, Telc. Заняття відбуваються як в школі, так і онлайн. Є групи всіх рівнів.

Категорії курсів


Курси

1
  • 550 грн за заняття (60 хв. індивідуально)
  • Мовні - Німецька мова
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери

Відгуки

18
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я очень рада, что нашла школу немецкого Берлин. Проходила уровень А1 в супперинтенсиве онлайн. И успешно сдала экзамен Гёте. Превосходный преподаватель Наталья. А так же, очень интересные и понятные, учебные материалы. Рекомендую!:-)

,

Благодарю за прекрасное препадование -Наталью!Домашние задания в любое время можно спросить,если не понимаешь то объяснит столько раз пока не разберёшься,вообщем я рада что нашла Вас! И у меня есть с кем сравнить,начинала учить Немецкий с другим преподавателем в другой школе и бросила,но начав супер интенсива А1.1 с Натальей -теперь смело иду на А2 (надеюсь с Натальей заниматься и дальше) Марине -спасибо за организацию!

,

Супер курсы. 21.06.2020 успешно сдал на Goethe Zertifikat B2. Результат чуть более 1,5 года посещения курсов. Berlin - вы лучшие!!! Всем рекомендую)))

,

Кращі курси, що я знаю на даний момент, отримав доволі швидке і якісне покращення знань. Краще зрозумів граматику і багато аспектів, які сам з підручника не дізнаєшся. Хороша інтенсивність занять, за умови, що ти без роботи або в тебе немає інших справ, можна дуже круто і доволі в стислі терміни покращити німецьку. В іншому випадку було б добре мати 2/тиждень графік, щоб встигати вивчати лексику. Є спікінг клуби по суботам, дуже класна опція, з радістю відвідував. Хотілося б більше розмовних вправ на заняттях, цього на мій погляд не вистачає в зв‘язку з інтенсивністю роботи по книзі. В цілому перебуваючи в Австрії зміг застосувати свої скромні знання в розмові і відчувалися результати курсів, що не може не радувати. Окрема подяка нашому викладачу, Маріна - професіонал своєї справи, справжній викладач, яка може все доступно пояснити, саме з таким викладачем успішно вивчається іноземна мова з супер ефективністю. Дякую!

,

Отличная школа. Хорошее расположение возле площади победы. Учат по программе Гете института, но цена намного дешевле. Рекомендую)


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.