Курси

Berlin




Про компанію

Справжня атмосфера Німеччини. Всі викладачі - блискучі професіонали своєї справи. Індивідуальний підхід до кожного. Сотні успішно складених іспитів Start Deutsch, Göthe-Zertifikat, TestDaF, Telc. Заняття відбуваються як в школі, так і онлайн. Є групи всіх рівнів.

Категорії курсів


Курси

1
  • 550 грн за заняття (60 хв. індивідуально)
  • Мовні - Німецька мова
  • Середня школа, студенти, дорослі, пенсіонери

Відгуки

18
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я очень рада, что нашла школу немецкого Берлин. Проходила уровень А1 в супперинтенсиве онлайн. И успешно сдала экзамен Гёте. Превосходный преподаватель Наталья. А так же, очень интересные и понятные, учебные материалы. Рекомендую!:-)

,

Благодарю за прекрасное препадование -Наталью!Домашние задания в любое время можно спросить,если не понимаешь то объяснит столько раз пока не разберёшься,вообщем я рада что нашла Вас! И у меня есть с кем сравнить,начинала учить Немецкий с другим преподавателем в другой школе и бросила,но начав супер интенсива А1.1 с Натальей -теперь смело иду на А2 (надеюсь с Натальей заниматься и дальше) Марине -спасибо за организацию!

,

Супер курсы. 21.06.2020 успешно сдал на Goethe Zertifikat B2. Результат чуть более 1,5 года посещения курсов. Berlin - вы лучшие!!! Всем рекомендую)))

,

Кращі курси, що я знаю на даний момент, отримав доволі швидке і якісне покращення знань. Краще зрозумів граматику і багато аспектів, які сам з підручника не дізнаєшся. Хороша інтенсивність занять, за умови, що ти без роботи або в тебе немає інших справ, можна дуже круто і доволі в стислі терміни покращити німецьку. В іншому випадку було б добре мати 2/тиждень графік, щоб встигати вивчати лексику. Є спікінг клуби по суботам, дуже класна опція, з радістю відвідував. Хотілося б більше розмовних вправ на заняттях, цього на мій погляд не вистачає в зв‘язку з інтенсивністю роботи по книзі. В цілому перебуваючи в Австрії зміг застосувати свої скромні знання в розмові і відчувалися результати курсів, що не може не радувати. Окрема подяка нашому викладачу, Маріна - професіонал своєї справи, справжній викладач, яка може все доступно пояснити, саме з таким викладачем успішно вивчається іноземна мова з супер ефективністю. Дякую!

,

Отличная школа. Хорошее расположение возле площади победы. Учат по программе Гете института, но цена намного дешевле. Рекомендую)


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.