Курси

Школа логістів ЗЕД




Про компанію

Школа логістів ЗЕД

Найкращі викладачі без посередників створили онлайн-школу та заощаджують ваші гроші без шкоди освіті. Ви заощаджуєте на оренді приміщень, секретарці, прибиральниці та зарплаті директора курсів.

Для тих, кому потрібні знання, а не «вода»

Хто ви? Успішний співробітник європейської компанії чи король контрабанди?

Вибирайте, що ближче:

  • Логіст у німецькій компанії та кар'єра директора ЗЕД
  • Успішний контрабандист і джентельмен удач

Реальність дуже відрізняється від того, що вам розповідають старі професори з кафедр ВНЗ. Тут вам теорію дасть директор з логістики фінського холдингу, а на практиці навчить справжній інспектор митниці, експерт з контрабанди та корупції.

Курси постійно коригуються з урахуванням побажань студентів та часу. Логістика ЗЕД тільки для розумних, тому проводимо коротку співбесіду та, якщо треба, пробний урок.

[відкрити контакти](063) 574-73-69 Tel, Viber

Категорії курсів


Курси

1
  • 1 900 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - MBA, бізнес освіта, Логістика, митниця, ЗЕД
  • Студенти, дорослі

Статті

5

Відгуки

22
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Я хотел бы выразить благодарность за полученные знания на курсе логистики. Все было объянено четко и понятно, без лишней воды. Преподователь рассказывал в интересной манере, что дело учебный процесс еще более увлекательным. Я узнал много нового о логистике и теперь чувствую себя уверенее в этой области. Спасибо за такой замечательный курс!

,

Дякую за отримані знання.Все чітко,грамотно та по суті.Зрозуміло буде навіть тим,хто без особливого досвіду в ЗЕД, але хоче розвиватися у цій сфері.Матеріал,який надається доступний для розуміння,тому що без зайвої інформації, тільки суть.Доповнюється все випадками з особистої роботи,тим самим стає більш зрозуміло.Ви робите гарну справу,розвиваючи цей напрямок логістики.Успіхів вам в цьому.

,

Рекомендую курс даного викладача, як початківцям, так і тим хто вже давно працює. Допоможе систематизувати дані, зібрати до купи те що вже знаєте, але думаєте що незнаєте. Дізнатись багато нового та цікавого і корисного, що можна в подальшому використовувати при роботі з ЗЕД. Всім хто бажає отримати реально чітку та корисну інформацію без води, можете сміливо звертатись тут інформацію подають чітко, зрозуміло, без води, а я таки можу це впевнено сказати, свого часу багато прослухав і вебінарів і курсів різних, то там розповідають про масло масляне, і т.д. Тут все чітко по ділу без теорії. Реальний практикуючий викладач з великим досвідом, шо можу сказати.

,

Очень доволен курсом, преподаватель профессионал своего дела, с огромным личным опытом! Все по сути, без водички! Этот курс итог 5 лет зарубежного университета и многолетнего опыта сжатый в 2 недели, максимально освещает/приближен к реалиям! Нашёл для себя много интересного и полезного! Рекомендую на 100%

,

Пройшла курс ЗЕД. Задоволена. Корисна інформація яку можна застосувати на практиці. Через деякий час після курсу отримала кращу посаду. Рекомендую, отриману інформацію можна застосовувати в роботі. Після курсу залишаються корисні матеріали. Вчитель дуже гарно пояснює матеріал з реальними прикладами.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, тренінги в Одесі, роботу в Одесі.