Курси

DarwinLand




Про компанію

IT-школа DarwinLand — це онлайн-курси для дітей та підлітків 9-17 років, які цікавляться технологіями і мріють побудувати успішну кар’єру.

Навчаємо дітей не лише професійним умінням IT- фахівців (Hard Skills), а й універсальним навичкам спілкування (Soft Skills) для життя і роботи незалежно від вибору професії. Навчання з Дарвін ленд: 70% практики + 20% теорії + 10% soft skills – ігрова адаптація до дорослого життя.

Актуальні програми: 

  • «3D-Дизайнер» 

Підлітки навчаться працювати з професійним інструментом Blender з нуля, створять портфоліо та отримають навички роботи із замовниками!

  • «Програмування на Python»

Онлайн-курс програмування для підлітків мовою Python (яку використовують чат GTP, Netflix і Pinterest), створення чат-ботів та інших проєктів.

  • «Цифровий Дизайнер»

Опанування професійних інструментів графічних дизайнерів Photoshop, Illustrator. Робота з різним типом графічного контенту, створення портфоліо, робота із замовниками.

  • «WEB-дизайн»

Навчимо створювати дизайни зручних інтерфейсів для сайтів та мобільних застосунків з нуля. Діти навчаться працювати над проєктом в команді і створювати ефектні портфоліо.

  • «Цифрові гроші та фінансова незалежність»

Фінансова грамотність - must have для вашої дитини незалежно від того, яку професію вона обере в майбутньому! Підлітки розберуться в цифрових валютах і крипті. Навчаться уникати фінансових пасток як онлайн, так і в реальному житті.

  • «Roblox — Game Dev»

Ваша дитина зможе створювати власні ігри у Roblox Studio, програмувати на мові Lua та опанує 3D-моделювання. Презентує особистий проєкт.

    • «Компʼютерна грамотність. Безоплатний курс»

    Ці відеоуроки створені для того, щоб допомогти вашій дитині розвинути комп'ютерні навички та стати більш впевненим в роботі з комп'ютером.

    Мета школи – навчити дітей отримувати задоволення від навчального процесу і застосовувати знання в реальному житті. Крім того, ми робимо все, щоб батьки наших учнів були спокійні за майбутнє своїх дітей.

    Еволюція освіти – Дарвінленд!  Пересвідчіться самі – запишіть дитину на пробне заняття: тисніть сюди


    Курси

    1
    • безкоштовно
    • Інформаційні технології, IT - Графічний дизайн; Професійні, підвищення кваліфікації - Менеджмент, управління, Фінанси, страхування
    • Молодша школа

    Статті

    3

    Відгуки

    72
    Залишити відгук
    Залишити відгук
    Ваша оцінка
    Будь ласка, виберіть кількість зірок
    Будь ласка, введіть ваше ім’я
    Будь ласка, введіть коментар.
    1000 символів
    або Відмінити
    ,

    3D курси тут дуже пізнавальні та цікаві. Вчителі завжди привітні й готові допомогти. Залишається чудове враження й емоції.

    ,

    Закінчую проходити цей курс і впевнено кажу що він був вартий того. За час навчання нас навчили більшості функцій блендеру та дали багато додаткової інформації і ресурсів. Тож велика вчителям за це дяка!

    ,

    Курси 3D моделювання це просто знахідка! Дуже зручно, що можна переглядати запис уроку, матеріал викладають дуже доступно, а домашки це завжди змога проявити креатив! З кожним уроком все цікавіше і цікавіше!

    ,

    Дуже добрий сервіс

    ,

    3Д курси - це щось. Вся команда дуже відкрита, добра та відзивчива. все прекрасно описують та росказують.


    Залишити відгук

    Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.