Курси

АртХаб




Про компанію

Ласкаво просимо до нашої арт-студії з живопису! Ми раді привітати вас у нашому креативному просторі АртХаб_Одеса, де ви зможете розвивати свій талант та відкривати для себе нові мистецькі техніки.

Наша студія пропонує професійне навчання живопису, а також індивідуальний підхід до кожного відвідувачам. Ми працюємо з учнями будь-якого рівня майстерності, від початківців до досвідчених художників.

Наші викладачі - це митці, які мають багаторічний досвід у викладанні живопису та мистецтва. Вони пропонують заняття в різних мистецьких напрямках, таких як акварель, масло,  акрил, проводять майстер класи з сучасних технік живопису, таких як флюїд-арт, resin-art,  ink-art,  текстурні техніки та інші. Наші заняття забезпечують особистий підхід та максимально ефективне використання часу.

У нас працюють курси з творчого розвитку для дітей з 4 років, курси живопису для дітей та підлітків,  з 6 до 16 років, а також для дорослих,  де ми надаємо базові академічні знання та відпрацьовуємо практичні навички малювання.

У нашій арт-студії ми також пропонуємо можливість участі в мистецьких виставках та конкурсах, які допоможуть вам показати свої творчі досягнення та підняти свій рівень професійної майстерності.

Ми працюємо з учнями будь-якого віку, тому якщо ви хочете розвивати свій талант та знайти нові хобі, або ж просто насолоджуватися мистецтвом, наша арт-студія з радістю прийме вас у своїх стінах.

Якщо ви бажаєте зробити приємний творчий подарунок для близькій та дорогій для вас людині - ми маємо подарункові  сертифікати, які ви можете придбати на будь-яку суму у будь-який час та з будь-якого місця. Наші сертифікати мають цифровий формат та надсилаються за допомогою електронної пошти. Тому вони ніколи не загубляться та за ними не потрібно нікуди їхати. Достатньо написати нам про ваш намір придбати подарунковий сертифікат на творчій майстер клас у студії АртХаб_Одеса та на протязі години мати його у себе для подарунка.

Ми проводимо творчі вечірки для компаній та організацій. Творчість дуже допомагає розрядити атмосферу, позбавити стресу, виявити таланти та подарувати людям незабутні емоції. 

Запрошуємо вас відвідати нашу студію та переконатися в нашому професіоналізмі та високій якості навчання. Нехай ваші творчі ідеї набудуть життя разом з нами


Курси

1
  • 1 750 грн
  • Розвиток дітей - Ранній розвиток, розвиток дітей; Мистецтво, творчість - Художня школа, образотворче мистецтво
  • Дошкільники
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, тренінги в Одесі, роботу в Одесі.