
Товароведение в Польше
Факультет: Товарознавство 1 рівня (бакалавр-інженер)
3,5-річне навчання на першому рівні закінчується отриманням звання інженера.
Форма: денна та заочна
Факультет має міждисциплінарні напрямки (спеціалізації).
Спеціальності:
- Товарознавство сільськогосподарських та харчових продуктів.
- Товарознавство в готельному господарстві та гастрономії.
- Торговельно-митне обслуговування.
- Логістика в агропродовольчій галузі.
Характернистика факультету
На факультеті товарознавства готують фахівців у галузі: товарознавства та управління якістю, апаратури та інженерії виробничих процесів, а також управління людськими ресурсами в промисловості та на малих та середніх підприємствах. Фахівці мають компетенції, що дозворяють їм оцінити вибір інженерних матеріалів та технологій для різних застосувань та оцінити властивості виробів.
Професійні перспективи:
Випускники факультету готові працювати на малих, середніх та великих промислових підприємствах, а також в економічних підрозділах на посадах, пов'язаних з управлінням якістю. Крім того, в аналітичних лабораторіях та лабораторіях контролю якості та сертифікації продукції, в підрозділах контролю та вимірювання, органах офіційного нагляду, науково-дослідних центрах, а також консультативних та проектних підрозділах.
Товарознавство сільськогосподарських та харчових продуктів
Профіль товарознавства сільськогосподарських та харчових продуктів орієнтований на комплексну підготовку менеджерів з якості агропродовольчих товарів і включає такі теми: гігієна харчових продуктів, формування якості сільськогосподарської продукції, основи біотехнології, сенсорний аналіз. Випускники цієї спеціалізації стають спеціалістами, які знаходять роботу:
- як товарознавці або менеджери в компаніях харчової промисловості;
- у відділах контролю товарів і митного контролю;
- у проектних центрах чи бюро;
- захист та контроль якості;
- розробка стандартів та сертифікація продукції.
Товарознавство в гастрономії та туризмі
План навчання спеціалізації, серед іншого, включає наступні предмети: агротуризм, основи харчування людини, готельний менеджмент, апаратура для підприємств громадського харчування. Випускники, які закінчують цю спеціалізацію, мають навички в наступних областях:
проектування та організація готельних підприємств;• прийоми та технології в організації послуг громадського харчування;• формування якості туристичних та готельних послуг;• встановлення контактів та співпраці з підрядниками та замовниками;• використання різних методів і прийомів маркетингу в туризмі;• виконання управлінських або представницьких функцій у готельному та громадському господарстві.
Торговельно-митне обслуговування
Ця спеціалізація готує спеціалістів - товарознавців у галузі організації комерційних підприємств та митних служб. Навчальна програма включає, серед інших наступні предмети: логістика, управління складами, оцінка якості товарів і послуг, мерчандайзинг, технологія та обладнання для комерційних та сервісних об'єктів. Випускники, які закінчують цю спеціалізацію, мають навички та знання з наступних областей:
- планування та організація комерційних підприємств;
- транспорт і логістика в процесах розподілу та зберігання продукції;
- транскордонне співробітництво та міжнародні економічні відносини;
- митні процедури;
- використання маркетингових методів і прийомів у торгівлі;
- управління товарними одиницями торгівлі.
Логістика в агропродовольчій галузі
В агропродовольчій галузі логістика є однією з найважливіших ланок, що дозволяє зменшити операційні витрати, включаючи сировину, напівфабрикати та продукцію цього сегменту ринку. У кризові періоди, коли споживачі заощаджують і витрачають свої гроші обережніше, можливість запропонувати їм товар за вигіднішою ціною може стати важливою перевагою, коли стикається з конкуренцією. Логістична діяльність може включати (але не обмежується ними): обслуговування споживачів, прогнозування попиту, інформаційний потік, контроль запасів, обробку робіт, виконання замовлень, ремонт та постачання деталей, розміщення виробничих підприємств та складів, процеси закупівель, упаковку, поводження з поверненням, поводження з відходами, транспортування та зберігання у сільськогосподарській харчовій галузі.
Випускники, які закінчують цю спеціалізацію, мають навички та знання в наступних галузях:
- управління логістичними процесами в агропродовольчій галузі;
- контроль потоку матеріалів на фазі постачання та виробництва;
- прогнозування продажів та обслуговування споживачів;
- управління відділом логістики та збуту в агропродовольчій галузі.
Окрів додипломного навчання, є ще післядипломна підготовка за даним фахом.
Все вузы в Киеве, а также колледжи в Киеве, курсы в Киеве, репетиторы в Киеве, тренинги в Киеве, работа в Киеве
Комментарии
Оставить комментарий
При заполнении формы была допущена ошибка
Неверно заполненные поля отмечены красным.
Пожалуйста, проверьте форму еще раз.
Большое спасибо!
Ваш комментарий отправлен и будет доступен на сайте после проверки администратором.