Блог навчальних закладів

Знайдено 22 статті

Найкращі мультики англійською мовою для дітей

У цій статті ми розглянемо деякі з найкращих мультиків англійською для дітей, які не лише розважать, але й сприятимуть розвитку дитини, а також переваги та недоліки мультфільмів та ідеї для максимального надбання знань з них.

7 навичок, які має засвоїти ваша дитина для успіху в житті

Цього не вчать у звичайній школі, але навчать у Львівській Академії СТАРТ_ІТ.

Помилки, що часто зустрічаються в процесі освоєння англійської мови з абсолютного початку

Курси англійської в Харкові від «My English World» поєднують найкращі навчальні традиції із сучасними методами для ефективного і швидкого освоєння мови.

Основи програмування для школярів 9-16 років

Вчимося програмувати зі шкільної лави на курсах Львівської Академії СТАРТ_ІТ. Що ми пропонуємо для кожної вікової категорії школярів

Внутрішня мотивація: секрет успішного навчання

Стаття розглядає різні причини, які можуть лежати в основі небажання дитини ходити до школи. Стаття містить практичні поради для батьків, які бажають підтримати внутрішню мотивацію дитини й зробити навчання цікавим та захопливим процесом.

Діти, вони наше усе

Мені завжди було цікаво, чим відрізняється підприємство, компанія від звичайної сім'ї. У бізнесі є зрозумілі процеси, прописані процедури, а як це можна перенести в сім'ю чи модель сім'ї.

Як нам дається дистанційка і що в ній подобається батькам

Ми скучили за офлайн навчанням, але і в онлайні є свої переваги!

Тест JavaScript. Змінні, типи даних

В цій статті ви дізнаєтесь більше про JavaScript для дітей, а саме про змінні, типи даних. JavaScript може спілкуватися і взаємодіяти з безліччю різних форматів даних, проте всю інформацію JS розбиває на 6 примітивних типів даних.

Курс програмування Python для дітей онлайн — це введення до мов програмування з ООП

Ми пропонуємо курс Python, як окремий курс в програмуванні — це ознайомлення з основними принципами написання, читання і розуміння коду.

Тест на знання Python. Типи даних і функції int(), float(), str()

Тест на знання Python. Всі ми знаємо, що дані — це короткі властивості предмета або об’єкта, його опис. Вони можуть бути різними. Що стосується програмування для дітей, тут просто величезні обсяги даних. Поговоримо сьогодні про них.