Блог навчальних закладів

Знайдено 24 статті

Алгоритми штучного інтелекту для оптимізації ланцюга постачань в агробізнесі

Компанії у багатьох галузях виявили, що вони можуть створювати цінність, застосовуючи цифрові технології до нових бізнес-моделей. Алгоритми штучного інтелекту можуть допомогти запобігти ризикам сучасної дестабілізації в агропереробній промисловості.

Яким має бути корпоративно-податкове перезавантаження роботи з іноземними компаніями?

Міжнародне оподаткування у 2023 році, іноземні компанії — правила роботи. Міжнародний бізнес. Яким має бути корпоративно-податкове перезавантаження роботи з іноземними компаніями?

Мінімізація, оптимізація, планування податків законними способами

Законна оптимізація сплати податків — інструмент збереження обігових коштів та виживання бізнесу! Зміна схем оптимізації, АНТИ-оптимізація (ризикові операції, якими не варто користуватись).

Банки почнуть надавати НБУ детальну інформацію по фізособам незалежно від суми переказу

Якщо фізична особа-підприємець використовує власну банківську картку для електронних переказів у валюті, які податки й податкові наслідки чекатимуть на ФОПа? Детальніше про волонтерсько-податкову «біду» у 2023, про «донати на карту» з податком 19,5%

Відрядження в 2023 році: «капкани» та нові правила

Про що варто знати бухгалтеру щодо нового авансового звіту, які є нові умови його подання? Розповість під час семінару/вебінару Мойсеєнко Тетяна, шеф-редактор компанії «7eminar», податковий консультант, експерт з трудового права та кадрового обліку.

Військовий облік, топ-10 документів

З чого розпочати, якщо ви ніколи не вели військовий облік? (зразки Наказу про осіб, які ведуть ВО, здійснюють контроль за веденням ВО, повідомлення про осіб, які відповідальні та які ведуть ВО

Первинні документи, працюємо по-новому

Первинні документи: працюємо по-новому, - вебінар Величко Вікторії Валеріївни, незалежного практикуючого консультанта з економічних питань, фахівця з питань фін. та податкового планування, автора значної кількості друкованих робіт, канд. екон. наук.

Як скласти бізнес-план фітнес-клубу

Для успіху відкриття фітнес клубу, дуже важливо дотримати всі етапи запуску. Для цього дуже важливим інструментом є Бізнес. Саме для цього важливо розібратися з яких частин Бізнес-план складається, і як вони впливають на успіх Вашого фітнес клубу.

Для чого потрібен бізнес-план

Перш ніж приступити до реалізації свого бізнес-проекту складіть план, у якому прописані етапи запуску та розрахунки витрат і ризиків. Це допоможе уникнути більшості помилок та швидше втілити в життя вашу ідею.

Управлінський облік в компанії

Складові управлінського обліку. Що потрібно знати керівнику