Блог навчальних закладів

Знайдено 2411 статей

Якість навчання

Дорогі наші клієнти, студенти та колеги! Ми з гарною новиною — Тренінг-Центр HR-MASTER отримав членство в американській компанії з якості онлайн-освіти E-Learning Quality Network (США).

Перший місяць керівника під лупою

Перший місяць керівника зблизька. Привіт, сміливі керівники-новачки! Якщо ви думали, що перший місяць на новій посаді буде як медовий місяць... ну, дозвольте нам розсмішити вас!

6 лютого старт дотренінгової підготовки онлайн-курсу «Компетенції — інтерв'ю та оцінка»

Це буде місяць суцільної прокачки ваших навичок оцінки за компетенціями! Це потужний розвиток вас як експерта в проведенні інтервʼю, формуванні та розвитку команд, прийнятті зважених управлінських рішень!

Лідерство: рецепт від D-Space

Пропонуємо покроковий рецепт успішного лідерства, який складається з кількох ключових інгредієнтів та їх грамотного поєднання.

Резюме, CV, супровідний лист — як влаштувати себе на співбесіду

Не готові бути відсіяними на першому етапі «знайомства за резюме»? Справте враження! Підготуйте влучне резюме, адже навіть незначні помилки можуть розказати багато про кандидата.

Як можно керівнику легко отримувати заплановані результати від співробітників

Набагато легше, простіше, приємніше та для вашого здоров'я корисніше — керувати співробітниками професійно та системно! І тоді повноцінно проявляється ваша сила особистості та професіоналізму!

Знижка на корпоративне навчання

Допоки емоції будуть тим, «чиє ім'я не можу назвати», годі намагатися дати собі з ними раду — наполягає наша тренерка Галина Сасин.

Свідоме застосування стилів управління!

В основі успішного професійного менеджменту знаходиться свідомість ваших думок, слів, дій. Найчастіше кожен керівник застосовує свій постійний стиль управління, здебільшого сформований неусвідомлено або під впливом різних причин.

HR — ключова ланка успішної компанії

HR — це не тільки про пошук та підбір достойних кандидатів в компанію, але про турботу та благополуччя персоналу, про підтримку та кар'єрне зростання співробітників, про бренд роботодавця та розвиток HR-культури України в цілому.

Приймаємо заявки на проведення корпоративного тренінгу Технології мотивації персоналу

Цілі тренінгу: навчити визначати та варіативно використовувати індивідуальні мотиватори співробітників, відпрацювати інструменти самомотивації.