СІМА Україна

Аудит для нового та досвідченого персоналу



Про курс

Аудит для нового та досвідченого персоналу - комплексний курс від AICPA складається із 4 блоків, які ви можете обирати як окремо, так і всі разом.

1. Основи аудиторського персоналу - Новий персонал: основні поняття

Рівень 1 призначений для формування базових знань нового персоналу про концепції і методи аудиту. Далі за ним іде Рівень 2 - Новий Персонал: Практичне Застосування.

2. Основи аудиторського персоналу - Новий персонал: практичне застосування

Цей курс спрямований на підвищення практичних навичок аудиторського персоналу першого року. Він охоплює внутрішній контроль, міркування шахрайства, аналітичні процедури та багато іншого. Це продовження курсу "Новий персонал: основні поняття"

3. Основи аудиторського персоналу - Досвідчений персонал / Нові відповідальні особи

Рівень 3 призначений для поглиблення знань в області інвестицій, нематеріальних активів, гудвілу та інших складних областей. Цей курс - ключ до того, щоб стати успішним і всебічним співробітником з аудиту.

4. Основи аудиторського персоналу - Досвідчений персонал / Старші відповідальні особи

Тренінг 4го рівня, розроблений спеціально для старших аудиторів, надає інформацію та кращі практики, орієнтовані на все більш складні теми аудиту. Від широких концепцій, таких як оцінка ризиків, до заснованих на додатках обговорень тем, включаючи оцінки визнання виручки і оцінку справедливої вартості, ця програма забезпечує всебічний охоплення, необхідний для всебічного професіонала в області аудиту.

Формат: онлайн

Спеціальна ціна - тільки у офіційних провайдерів:

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.