Акторська майстерність для дорослих



  • 2 000 грн

Про курс

Акторська майстерність і ораторське мистецтво

Запрошуємо на відкрите зайняття!

  • Мрієш зіграти роль у професійній виставі?
  • Легко і вільно записувати відео і грати в кіно ?
  • Забути про зажими  та комплекси , відчувати себе вільно і в будь-яких обставинах ?
  • Навчайтеся акторській майстерності у професіоналів з багатолітнім досвідом , які, дійсно, зможуть навчити !
  • Записуйтесь на пробний урок  і, повірте, ваше життя зміниться на 180 градусів!

Ми раді, що Ви читаєте це оголошення! Значить Ви вже на крок ближче до своєї Мрії!

Нижче опис курсу та наша програма.

Абсолютно усі люди хочуть реалізувати свою мрію жити цікавим насиченим життям , управляти своїми емоціями, вільно почувати себе на сцені і в житті при цьому розвиватися і досягати швидких, ефективних результатів. Проте 95, 7% людей відчувають страх публічних виступів та невпевненість на сцені. Це усе безпосередньо пов'язано  з емоційними, психологічними, тілесними блоками і комплексами, які проявляються в міміці, в мові,  в жестах і навіть в думках. ( Все те, що ми маємо, це те, що ми дозволили собі мати.) Залучити якісні зміни у своє життя, дозволити собі здійснити мрії пов'язані зі сценою, успіхом, славою, кар'єрою, стосунками, змінити не лише поведінку, але і мислення допомагає наш курс акторської і ораторської майстерності

Наша програма розроблена за методикою театральних внз, доповнена психологічними практиками і розрахована на людей, які не займалися акторською майстерністю професійно та тих, хто хоче покращитисвій рівень ! 

Після закінчення навчання студенти отримують сертифікат про закінчення курсу акторської майстерності і ораторського мистецтва, (за бажанням) беруть участь в професійно поставленій виставі  від відомого українського режисера і зіграють в нашому театрі,  додаються в акторську базу академії, і найголовніше для кожного випускника буде створена персональна відеовізитка і рекомендована кастинг агенти України для подальшого  професійного  розвиток.

Проводиться відкрите безкоштовне зайняття - це 2 години роботи - комплекс вправ по акторській майстерності, пластиці; мовна техніка і психотехніки.

Програму складають такі дисципліни:

Акторська майстерність:

Акторська техніка за системою М. Чехова - робота з голосом, мовою, артикуляцією, робота з тілом - вільна і виразна пластика, зняття мовних і пластичних затисків, розвиток уяви, творчого мислення, технологія втілення сценічного образу.

Психотехніки - унікальний предмет, який спрямований на навчання управлінню своїм емоційним станом, розвиток уваги, розвиток стрессоустойчивости, навчання технікам досягнення своїх цілей, а також зняття страху публічної самотності. Ця техніка дозволяє швидше і ефективніше освоювати ази акторської майстерності, а також впоратися з багатьма труднощами по життю.

Театральні імпровізації, життя в обставинах, твір этюдов.- вправи, що дозволяють напрацювати "стан дозволу" - позицію, при якій людина може дозволити собі виконувати незвичайні, незвичні для нього дії, "стан свободи" - уміння отримувати максимальну кількість концентруватися на виконуваній задачі, робота з «станами дозволу»

  • Робота з розвитку уяви - як інструмент для творчої роботи з підсвідомістю, вміннядраматургією - дія в запропонованих обставинах, розкриття характерності образу, атмосфери, забарвлення, психологічний жест. Імпровізація. Освоєння процесу занурення в стан іншої людини, в стан обраного способу і робота в цьому образі;
    Техніка мовлення:
  • Діафрагмальне дихання - правильне дихання, завдяки якому розкривається справжня краса голосу, який заворожує, привертає переконує. Ми навчимося розподіляти повітря, говорити з різною швидкістю, гучністю, вивчимо тембри, розширимо діапазон. Всі ці навички - є основами ораторського мистецтва, дозволять Вам відчувати себе вільно і впевнено в будь-якій ситуації.
  • Артикуляційна гімнастика - вправи спрямовані на тренування чіткого, грамотного вимови. Сценічне вимова. Різні свободи голосу.
    Навички взаємодії з партнером (публікою) - концентрація і розподіл уваги на різну аудиторію, вміння говорити так, щоб тебе почули.
  • Мовна імпровізація - народження слова на сцені, від чого це залежить? І як зробити вивчений текст своїм?
  • Робота з текстом - інтонація. Види і управління інтонацією. Пауза. Логічні наголоси в тексті, повідомленні. Поняття події.
  • Сценічний рух:
  • Стереотипи руху-робота зі стримуючими моделями руху, які утворюються  через виховання, моди, страху досвіду і способу життя. Напрацювання таких якостей, як легкість, гнучкість, внутрішня і зовнішня рухливість, еластичність м'язів, почуття форми.
  • Тілесна свобода - Введення організму в тренувальний процесс.Снятіе тілесних і психічних затискачів. Звільнення тіла від рефлексів. Тілесна імпровізація. Розкріпачення.
  • Пластика - Виховання ритмічності. Темпоритм. Пози стоячи і сидячи. Постава і хода. Управління напругою. Будова пластичної фрази.
  • Рух - Позиції початку і завершення руху. Управління швидкістю руху. Увага, пам'ять і контроль за двіженіямі.Амплітуда, м'якість і безперервність рухів. Інерція. Чіткість, «виразність» (закінченість) рухів. Збереження балансу.

Результати навчання:

  • Людина придбає впевненість в своїх силах, стає більш харизматичною, емоційної, цікавою особистістю!
  • Досягає успіху в професійній діяльності керівників, підприємців, менеджерів і викладачів (там, де важливі публічні виступи)!
  • Покращує навички комунікації!
  • Набуває впевненість, красу, гучність власного голосу, чіткість і ясність вимови, інтонаційну виразність!
  • Усвідомлює і опрацьовує хвилювання під час публічного виступу і впевнено презентує, позиціонує себе і свій продукту!
  • З'являється відчуття сценічної свободи: управління власним тілом, голосом, психологічними, емоційними станами, що істотно позначиться не тільки на сцені, а й у житті.
  • Вільна і виразна, красива пластика!
  • Зрозумієте звідки береться лінь і як мотивувати себе на досягнення довгострокових цілей.
  • Розкриє енергію людини, що допоможе заряджати і захоплювати, надихати себе і оточуючих!
  • Напрацюєте лідерські якості, людини, якого слухає і чує публіка!
  • Навчання акторської майстерності дозволить Вам розкрити свою енергію, стати креативною і успішною особистістю, яка прагне до нових відкриттів, пізнань і перемог!

Наша програма унікальна тим, що дозволяє людині за короткий час розкрити свій потенціал, а значить розвинути всі якості гармонійної особистості: уяву, пам'ять, комунікабельність, інтуїцію, бажання і вміння говорити і бути почутим, почуття дозволу в прийнятті нестандартних рішень і впевненість в їх втіленні!

  • Дні тижня

Вівторок. Четвер. Субота . Неділя.

  • Тривалість

Заняття триває  2 години

  • Ціна 

250 грн 1 заняття

  • Є два групові абонементи:
  1. Перший -2000  грн - 8 занять в місяць
  2. Другий - 2500 грн - 12 занять в місяць.

Детальна інформація і запис на пробне заняття по телефону.

Телефонуйте та зробіть крок назустріч своїй мрії, адже: "Коли,  якщо не зараз ?"

Чекаємо на Вас, дорогі майбутні студенти ! 


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Биана,21.11.2020, 03:07
Рекомендую! Я пришла с целью научится ораторскому искусству, но настолько увлеклась, ребята так круто преподают, что осталась на полноценный курс 9 месяц и сбылась моя детская мечта!! Я сыграла в профессиональгом спектакле! Сейчас играем его раз в полтора месяца и это очень ценный опыт, который возможно я бы никогда и не получила!
Игорь,20.11.2020, 11:25
А с кем договорится по номеру телефона я напишу 0989603835 звоните в любое вам время
Ирина,03.01.2020, 19:14
Занималась в разных школах, но только здесь научилась работать над ролью и вышла с уровня любителя на профессиональный ! Школа для тех, кто серьезно настроен и ставит перед собой цели играть в спектаклях, сниматься в кино и работать в профессии.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.