@Gomother

Програмування Python



  • 300 грн за заняття (Індивідуально, 60 хв. заняття)

Про курс

Курс програмування Python в нашій дитячій IT школі дозволяє учням зрозуміти основи програмування та розробки програм за допомогою однієї з найбільш популярних та універсальних мов програмування - Python. Python має простий синтаксис та відносно легкий для вивчення, що робить його ідеальним вибором для початківців.

Під час курсу, учні навчаться створювати програми на Python, використовуючи базові структури даних, оператори, функції, цикли та умовні оператори. Вони дізнаються про основні принципи ООП, включаючи створення класів, наслідування та поліморфізм. Також вони зможуть працювати з базами даних та створювати веб-додатки. А також маленькі ігри

Наші викладачі мають багаторічний досвід програмування на Python та знають, як передати складні концепції в доступній та зрозумілій формі. Вони працюють з кожним учнем індивідуально, допомагаючи їм розвивати навички програмування та створювати власні проекти.

Курс програмування Python є важливою складовою нашої програми, оскільки Python - це одна з найбільш використовуваних мов програмування в світі, що має широкі можливості застосування, такі як веб-розробка, машинне навчання, наукові дослідження та багато іншого. Наші учні отримають необхідні навички та знання, щоб розвивати свої вміння програмування та готуватися до майбутніх викликів в галузі IT.

Пропонуємо Вам серію безкоштовних пробних уроків з програмування Python.

За більш детальною інформацією та для запису на заняття звертайтеся за номерами телефону.
Наші соціальні сторінки:
Instagram-https://instagram.com/itschoolgomother?igshid=1qsqkcyj75fbh
Facebook-https://www.facebook.com/G0MOTHER

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.