Грумінг, інтенсив



  • 14 000 грн за курс

Про курс

Обсяг курсу: 10 днів

Час проведення:

Курс розрахований на 2 тижні навчання, включає 5 теоретичних занять і навчання підготовки шерсті до стрижки і 5 практичних занять, на яких ви виконуєте стрижку собак самостійно під наглядом викладача. Вихідні дні ви можете вибрати на свій розсуд або замінити їх на стажування у нас в салоні. Розклад занять у перший тиждень плаваючий, залежно від записів у салоні, орієнтовно з 11:00 до 18:00; другий тиждень занять - розклад початку занять ви обираєте самі: (11:00, 15:00 або 18:00), розклад узгоджується до початку занять, для того щоб ми підготували вам собак-моделей заздалегідь. На час навчання весь необхідний інструмент надається. Після закінчення занять видається сертифікат міжнародного зразка.

За цей курс ви отримаєте уявлення про організацію роботи в салоні, навчитеся працювати з найпопулярнішими породами собак, що обслуговуються в зоосалонах. Так само під час навчання до вашого перегляду будуть представлені різні корисні відеозаписи з майстеркласами світових зірок грумінгу.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.