Дитяча школа моделей



  • 8 500 грн

Про курс

Запрошуємо хлопчиків і дівчаток 10-17 років

Ми допомагаємо маленьким дітям перетворитися в професійних моделей, тому, що це - наша улюблена робота. Ви і Ваша дитина будете приємно здивовані якістю навчання в нашій школі моделей, тому що ми пунктуальні, відповідальні і завжди працюємо з вогником. Дитина розвивається всебічно, і багато наших батьків вже через пару місяців не можуть впізнати своїх маленьких моделей. Скромні діти стають більш розкутими і впевненими в собі. Поліпшується постава, і з'являється той самий блиск в очах.

Курс навчання - 2,5 місяці у вихідні дні в ранковий час.
Предмети:

  • Дефіле

Діти активно рухаються на уроках дефіле і виробляють звичку завжди стежити за поставою і рухатися з грацією.

  • Акторська майстерність

На уроках акторської майстерності діти можуть відчути себе справжніми акторами. На цих заняттях самі сором'язливі і закомплексовані діти вчаться бути веселими і розкутими, а надмірно збудливі, навпаки, вчаться володіти собою, своїми емоціями.

  • Основи модельного бізнесу

Знання етикету дозволяє дитині справити приємне враження своїм зовнішнім виглядом, манерою говорити, умінням правильно відповісти на поставлені запитання. Відпрацьовується навик самопрезентації на кастингах.

  • Фото-позування

Викладач навчає дітей позувати перед камерою, передавати настрій і емоції. Це дає хорошу базу на майбутнє і сприятливо сприяє психологічному та емоційному розвитку Ваших дітей.

  • Стиль

На цих заняттях Ваші діти навчаються: підбирати собі одяг і аксесуари з урахуванням особливостей статури і зовнішності, коригувати фігуру за допомогою одягу, знайти свій індивідуальний стиль і підбирати оптимальний гардероб.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.