ЗВО/ВНЗ

Харчові технології

  • Кривий Ріг
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1920 р.

181 Харчові технології. Ресторанні технології

5 800 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 4 місяці навчання (25.09.2023 — 31.12.2024).
  • Магістр.
  • Подача заяв: 21 — 21 вересня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 27 програм
  • Дніпро
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1922 р.

181 Харчові технології заочна контракт ІІ хвиля

7 900 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: інженерно-технологічний факультет.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 10 місяців навчання (02.10.2023 — 30.07.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 26 вересня.
  • Місця: контракт — 9.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 34 програми
  • Миколаїв
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1984 р.

181 Харчові технології (бюджет, на основі ПЗСО, заочна форма)

8 760 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 143,50
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 11 місяців навчання (01.09.2023 — 15.07.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 25 програм
  • Запоріжжя
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1932 р.

181 Харчові технології (бюджет, бакалавр, заочна, 1 курс)

9 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 137,30
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 6 місяців навчання (04.09.2023 — 28.02.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 27 програм
  • Вінниця
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1982 р.

181 Харчові технології 3 курс

9 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 131,80
Прохідний бал 2023 (контракт): 126,70
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Дубль.
  • Заочна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 3.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 22 програми
  • Суми
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1977 р.

181 181 Харчові технології бакалавр після ПЗСО заочна

9 900 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 28 програм
  • Хмельницький
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1959 р.

181 Харчові технології

11 150 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інтегрованих технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 39 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1958 р.

181 181 Харчові технології (Ресторанні технології), небюджетна, заочна

11 380 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Інноваційних технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 18 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації III. Заснований в 2021 р.

181 Харчові технології

11 400 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 137,30
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет переробних і харчових виробництв.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 68.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 54 програми
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1885 р.

181 Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства (заочна)

11 760 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет): 136,10
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 4.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 18 програм