ЗВО/ВНЗ

Харчові технології

47 результатів

  • Вінниця
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1982 р.

181 Харчові технології 3 курс

9 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві.
  • Заочна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2026).
  • Основа вступу: Молодший спеціаліст
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 1.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 21 програма
  • Дніпро
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1922 р.

181 Харчові технології основна заочна

10 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет): 146,10
Прохідний бал 2024 (контракт): 132,40
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: інженерно-технологічний факультет.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 19.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 16 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1804 р.

181 181 Харчові технології (Ресторанні технології), заочна, ПЗСО, небюджента

10 000 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія».
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 9 програм
  • Одеса
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1902 р.

181 + 181 Бакалавр ПЗСО (ОП: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) - (30.09)

10 190 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 29 вересня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 123 програми
  • Суми
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1977 р.

181 181 Харчові технології бакалавр після ПЗСО заочна

11 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (контракт): 121,00
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет харчових технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 16 програм
  • Миколаїв
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1984 р.

181 Харчові технології (бюджет, на основі ПЗСО, заочна форма)

11 300 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет): 131,60
Прохідний бал 2024 (контракт): 160,30
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 11 місяців навчання (01.09.2024 — 15.07.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 19 програм
  • Дніпро
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1930 р.

181 УДХТУ_Харчові технології

11 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових та хімічних технологій.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 13 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1885 р.

181 Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства. 1 курс заочна

11 760 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 5.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 14 програм
  • Запоріжжя
  • Державний. Рівень акредитації IV. Заснований в 1932 р.

181 Харчові технології (бюджет, бакалавр, заочна, 1 курс)

12 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет): 147,80
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки.
  • Заочна форма навчання.
  • 4 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2029).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Ліцензійний обсяг — 10.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 12 програм
  • Харків
  • Державний. Рівень акредитації III. Заснований в 2021 р.

181 Харчові технології

12 660 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет): 145,60
Прохідний бал 2024 (контракт): 140,50
Розрахувати
  • Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
  • Факультет: Факультет переробних і харчових виробництв.
  • Заочна форма навчання.
  • 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
  • Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 19 — 31 липня.
  • Місця: контракт — 92.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 47 програм