Харчові технології
47 результатів
181 Харчові технології 3 курс
9 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва, переробки та робототехніки у тваринництві.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (19.08.2024 — 30.06.2026).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 Харчові технології основна заочна
10 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет):
146,10
Прохідний бал 2024 (контракт):
132,40
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: інженерно-технологічний факультет.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 19.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 181 Харчові технології (Ресторанні технології), заочна, ПЗСО, небюджента
10 000 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут «Українська інженерно-педагогічна академія».
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 + 181 Бакалавр ПЗСО (ОП: Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) - (30.09)
10 190 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут зернового, переробного і хлібопекарського бізнесу ім. К.А. Богомаза.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (30.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 29 вересня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 181 Харчові технології бакалавр після ПЗСО заочна
11 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології (бюджет, на основі ПЗСО, заочна форма)
11 300 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет):
131,60
Прохідний бал 2024 (контракт):
160,30
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 11 місяців навчання (01.09.2024 — 15.07.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 УДХТУ_Харчові технології
11 500 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Харчових та хімічних технологій.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства. 1 курс заочна
11 760 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 5.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології (бюджет, бакалавр, заочна, 1 курс)
12 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 6 місяців навчання (02.09.2024 — 28.02.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології
12 660 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2024 (бюджет):
145,60
Прохідний бал 2024 (контракт):
140,50
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет переробних і харчових виробництв.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2024 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 92.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.