Харчові технології
43 результати
181 Харчові технології. Ресторанні технології
5 800 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут ресторанно-готельного бізнесу та туризму.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 4 місяці навчання (25.09.2023 — 31.12.2024).
- Магістр.
- Подача заяв: 21 — 21 вересня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 Харчові технології заочна контракт ІІ хвиля
7 900 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: інженерно-технологічний факультет.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (02.10.2023 — 30.07.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 26 вересня.
- Місця: контракт — 9.
- Регіональний коефіцієнт — 1.04.
181 Харчові технології (бюджет, на основі ПЗСО, заочна форма)
8 760 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукціїї тваринництва, стандартизаціїї та біотехнології.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 11 місяців навчання (01.09.2023 — 15.07.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології (бюджет, бакалавр, заочна, 1 курс)
9 000 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 6 місяців навчання (04.09.2023 — 28.02.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 10.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології 3 курс
9 000 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (бюджет):
131,80
Прохідний бал 2023 (контракт):
126,70
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва та ветеринарії Дубль.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Ліцензійний обсяг — 3.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 181 Харчові технології бакалавр після ПЗСО заочна
9 900 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет харчових технологій.
- Заочна форма навчання.
- 4 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2028).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 1.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології
11 150 грн. за рік / бюджет
Мій конкурсний бал НМТ:
Розрахувати
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Інтегрованих технологій.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 2.
- Регіональний коефіцієнт — 1.
181 181 Харчові технології (Ресторанні технології), небюджетна, заочна
11 380 грн. за рік
Без НМТ
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Інноваційних технологій.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 20.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Харчові технології
11 400 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Факультет переробних і харчових виробництв.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 68.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.
181 Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства (заочна)
11 760 грн. за рік / бюджет
- Спеціальність «Харчові технології», на 1 курс.
- Факультет: Навчально-науковий інститут хімічних технологій та інженерії.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2027).
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 — 31 липня.
- Місця: контракт — 4.
- Регіональний коефіцієнт — 1.07.