Найкращі перекладачі онлайн: топ-10 рейтингу

Якщо ви плануєте використовувати кращий офлайн перекладач для ПК, щоб перекладати листування, важливо перевіряти повідомлення перед відправкою на коректність.

Найкращі перекладачі: топ-10 рейтингу

Добре знання англійської мови просто незамінне в сучасному світі, здатність розуміти усну та письмову англійську мову відкриває перед людиною чудові можливості та відмінні перспективи. Не дивно, що багато людей вже пройшли курси английського Одесса в My English World або навчаються прямо зараз. Але досить часто новачки мов, які тільки планують вивчати англійську, шукають найкращий перекладач — онлайн чи офлайн. Якщо і ви бажаєте використовувати найкращий перекладач з російської на англійську, ми підготували для вас ТОП-10 хороших перекладачів.

Варто взяти до уваги, що навіть найкращий перекладач з англійської не здатний повноцінно замінити володіння цією іноземною мовою. Навіть найкращий перекладач — лише допоміжний засіб, який не може замінити знання англійської. Використовуючи найкращий онлайн-перекладач, ви зможете швидко перекласти незнайомі слова, статтю в інтернеті, напис на упаковці або повідомлення в месенджері. Разом з тим варто враховувати, що навіть кращі онлайн перекладачі далеко не ідеальні і мають суттєві обмеження. Звичайно, завдяки їм людина зможе отримати загальне уявлення про текст, але неможливо розраховувати на 100% коректний переклад.

Якщо ви плануєте використовувати кращий офлайн перекладач для ПК, щоб перекладати листування, важливо перевіряти повідомлення перед відправкою на коректність.Крім того, навіть найякісніший перекладач онлайн чи офлайн не підійде для перекладу документів чи інших офіційних текстів – таке завдання потребує максимально скрупульозного та професійного підходу.

Найкращі перекладачі англійською — підберіть оптимальний для себе
Багато людей хочуть підібрати для себе хороший онлайн перекладач, який був би здатний задовольнити їхні очікування. Деякі люди практично щодня стикаються з необхідністю перекладу певної інформації, іншим же така послуга потрібна лише зрідка. Як би там не було, варто знати хороші перекладачі текстів — завдяки цьому ви зможете підібрати саме ту пропозицію, яка виявиться оптимальною особисто для вас. Нижче наведемо популярних сервісів — ви зможете підібрати найкращий перекладач онлайн особисто для себе.

1. Google Translate

Google Translate (https://translate.google.com/) на сьогоднішній день вважається одним із найкращих онлайн перекладачів з англійської на російську, велика кількість людей зупиняє власний вибір саме на цьому мультимовному ресурсі. Зараз Google Translate підтримує 109 мов, у тому числі російську та англійську. Користувачам надається вибір — працювати з перекладачем безпосередньо на сайті або використовувати програму. На думку багатьох активних користувачів, Google Translate дуже зручний сервіс. Цей перекладач має такі переваги:

  • Можна працювати онлайн або завантажити словники та використовувати версію офлайн.
  • Існує функція аудіо введення.
  • Обсяг одного тексту – до 5000 символів.
  • Функція введення тексту з фотографіями.• Наявність технології озвучування перекладеного фрагмента.

2. Яндекс-Перекладач

Функціонал та зручність використання цього сервісу можна порівняти з Google Translate. Відмінність полягає в тому, що в Яндекс-перекладачі присутні 97 мов. Ще важливий момент: в Україні всі ресурси Яндекс не перебувають у вільному доступі, навіть якщо хтось захоче ними скористатися — потрібний VPN.

3. SYSTRAN Translate

Онлайн перекладач SYSTRAN Translate (https://translate.systran.net/translationTools/text) найстаріший в інтернеті — він був заснований ще 1968 року. Сьогодні є безкоштовна версія роботи з обмеженим доступом, платформа орієнтована на платні послуги. Безкоштовна версія має суттєві обмеження — лише 41 мова та максимальний обсяг тексту 2000.

4. Bing Translator
Онлайн перекладач Bing Translator (https://www.bing.com/translator) розроблений компанією Microsoft, що саме собою вже свідчить про його високий рівень. У сервісі передбачено 53 мови. Ви зможете використовувати сервіс як для перекладу цілих сторінок сайтів, так і для введених вручну фрагментів текстів.

5. PROMT

Перекладач PROMT (https://www.translate.ru/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%B4) відомий вже давно — він створений у 90 -і роки. Особливістю цього ресурсу вважається максимально коректний та орфографічно правильний переклад. PROMT відрізняється такими особливостями:

  • Функція перевірки орфографії.
  • Користувачам пропонується вибрати тему тексту.
  • Наявність 20 мов.
  • Максимальний обсяг тексту – 3000 символів.

6. Мультитран
Сервіс Мультитран (https://www.multitran.com/) – це не просто хороший перекладач текстів, у ньому поєднуються функції перекладача, можливості транскрипції та форум, на якому можна попросити пораду у досвідчених користувачів. Крім того, можна підібрати синоніми до потрібного слова, що часто буває дуже корисним.

7. Reverso
Перекладач Reverso (https://www.reverso.net/) активно використовують багато людей. Цей ресурс не впоратися зі складними або специфічними текстами, але виконати хороший онлайн переклад нескладних текстів йому цілком під силу.

8. SYSTRAN
Онлайн перекладач SYSTRAN (https://www.systran.net/en/translate/) відомий більше років і працює зі 130 мовами. Те, що це хороший перекладач з російської на англійську, підтверджується використанням перекладача у відомих смартфонах Samsung Galaxy S.

9. ImTranslator
ImTranslator (https://imtranslator.net/) є одним з надійних і простих в управлінні перекладачів. Крім зручної роботи, його можна встановити безпосередньо у браузері, що корисно для багатьох користувачів.

10. Worldlingo
Worldlingo (https://www.worldlingo.com/ru/) — хороший перекладач з англійської на російську, яка здатна забезпечити гідну якість перекладу. Добре підійде для невеликих текстів, оскільки має обмеження обсягом одного тексту до 1000 символів.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси Підготовка до ЗНО/НМТ