Трініті метод, або Трініті підхід у психосоматиці – що це?

Трініті метод, або Трініті підхід у психосоматиці – що це?

Консультація з психосоматики «Трініті методи» - інноваційний метод, він включає розмову, розробку плану та призначення сучасних методів відновлення здоров'я. Суть методу: підхід до людської особистості як до триєдності тіла, розуму та душі.

На рівні розуму - приділяється основна увага, тому що від розумової діяльності людини залежить її фізичне, емоційне та ментальне здоров'я. Метод дозволяє виявляти спотворення у мисленні, виводити їх на рівень усвідомленості для подальшої роботи.

На рівні психіки – розкриває розуміння справжніх запитів Душі, адже серце є індикатором найвищої психічної діяльності людини.

На рівні тіла – потрібен час для того, щоб проявилися результати роботи з мисленням та реакціями, а також спрацювали призначені рекомендації щодо чищення, харчування, трав, використання пристроїв для відновлення здоров'я.

Фізичні процеси повільніші, тому результат стає видимим після курсу психотерапії.

Ви отримаєте унікальні та ефективні інструменти для самостійної роботи: практики, медитації, вправи, практичні рекомендації щодо харчування та чищення.

Головний результат консультацій: Ви навчитеся допомагати не тільки собі у різних ситуаціях, але й зможете допомагати іншим, насамперед своїм близьким.

Будь ласка, запишіться [відкрити контакти]067 501-80-17


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Відносини, комунікація Переговори, риторика, ораторське мистецтво