Блог навчальних закладів

Знайдено 75 статей

5 способів покращити навички публічного виступу. Курси ораторського мистецтва

Чим і для кого можуть бути корисні курси ораторського мистецтва та риторики? Які існують інші способи для самостійного покращення навичок публічного виступу?

Вербальні та невербальні складові ефективної комунікації керівника

Оскільки спілкування людей здійснюється з допомогою вербальних і невербальних комунікацій, необхідно уважно ставиться до її складових.

Ефективна комунікація допомагає професійно та ефективно керувати

Фахівці в галузі науки управління стверджують, що до 80 % робочого часу керівника займають комунікації.

Підготовка до Нового Року

За традицією, Запрошую вас у спільну підготовку до нового року. Я ділитимуся своїми улюбленими передноворічними питаннями, які використовую понад 15+ років) 💫 Все в легкості, як ми тепер любимо

Знищити емоції!

Нам здається, що прояв сильних емоцій є чимось страшним, несприйнятним, нездоровим, свідчить про наявність психологічної незрілості, інфантилізму та слабкості.

Як можно керівнику легко отримувати заплановані результати від співробітників

Набагато легше, простіше, приємніше та для вашого здоров'я корисніше — керувати співробітниками професійно та системно! І тоді повноцінно проявляється ваша сила особистості та професіоналізму!

У річки два береги

Людей можна поділити на два типи: ті, хто мріє про злиття, і ті, хто хоче навчитися розрізняти. Базовий критерій — ставлення до кордонів. Ті, хто має межі окреслені, не бачать у цьому заслуги і хочуть бути в потоці.

Мова тіла! Як перетворити його на помічника в процесі комунікації

Запрошую на свої комунікаційні тренінги, де ви зможете відпрацювати ефективні сигнали мови жестів (і не тільки їх!...), щоб застосовуючи ці навички на практиці, отримувати задоволення та результати від презентацій та виступів, які ви проводите!

Про Матір, сепарацію та Будду

У певному сенсі тема сепарації та інтеграції проявляється у всіх наших взаємодіях. Потреба близькості у партнерстві, запит на визнання у суспільстві, потокові стани — це досвід інтеграції, що базується на контакті з мамою.

Спіральна динаміка: архетипи та психічний розвиток

Що можна сказати про психіку? Що вона динамічна і що при цьому стійка. Це є пародоксально, але так і є. Щоб розвиватися, потрібно допустити мінливість нашого Я. Образ спіралі є зручним прикладом поєднання динаміки та стійкості...