Блог навчальних закладів

Знайдено 79 статей

Чому для успішного делегування необхідні навички професійної комунікації?

Делегування відбувається під час спілкування керівника з підлеглим (підлеглими). І ось від того, як відбувається це спілкування, керівник отримає (або не отримає…) той результат від співробітника, який був запланований керівником.

Усвідомлення емоцій: путівник до внутрішньої рівноваги

Скільки разів ми відчуваємо щось потужне, всеохоплююче, але не можемо назвати це словами? Відчуваємо складнощі, коли намагаємось висловити свої емоції співрозмовнику? Зустрічаємо нерозуміння або таку ж бурхливу реакцію від оточуючих?

Як гарантовано забезпечити собі успіх при публічному виступі

Для успішності та результативності комунікації багато всього необхідно знати та вміти професійно це робити.

Конфлікти: неминучість, але не фатальність

Конфлікти — невід'ємна частина будь-якого робочого процесу. Їх неможливо уникнути, але можна навчитися ними ефективно управляти, щоб мінімізувати негативні наслідки та зберегти позитивну атмосферу в колективі.

Діагностика керівництва

Чому капітани кораблів не ведуть блоги? Бо їхні «підписники» завжди на борту!

5 способів покращити навички публічного виступу. Курси ораторського мистецтва

Чим і для кого можуть бути корисні курси ораторського мистецтва та риторики? Які існують інші способи для самостійного покращення навичок публічного виступу?

Вербальні та невербальні складові ефективної комунікації керівника

Оскільки спілкування людей здійснюється з допомогою вербальних і невербальних комунікацій, необхідно уважно ставиться до її складових.

Ефективна комунікація допомагає професійно та ефективно керувати

Фахівці в галузі науки управління стверджують, що до 80 % робочого часу керівника займають комунікації.

Підготовка до Нового Року

За традицією, Запрошую вас у спільну підготовку до нового року. Я ділитимуся своїми улюбленими передноворічними питаннями, які використовую понад 15+ років) 💫 Все в легкості, як ми тепер любимо

Знищити емоції!

Нам здається, що прояв сильних емоцій є чимось страшним, несприйнятним, нездоровим, свідчить про наявність психологічної незрілості, інфантилізму та слабкості.