Чим займається програміст на Python

Чим займається програміст на Python

Програмісти-початківці з усього світу зупиняють свій вибір на мові програмування Python (ПАйтон - саме так вимовляється назва українською).

Пайтон - інтерпретована об'єктно-орієнтована мова програмування високого рівня зі строгою динамічною типізацією, що дає можливість перенести програми, які написані нею, на абсолютно різні майданчики не зазнаючи при цьому змін. Пайтон, яка є безкоштовною у своєму користуванні, використовують Google, Netflix, Instagram, Reddit.

Python розробник - хто це такий?

Спеціаліст, який поєднує у своїй професії кілька напрямків. Він одночасно є дослідником дaних, розробником прогрaмного зaбезпечення, дослідником дaних,  веброзробником, інженером мaшинного нaвчaння/штучного інтелекту чи фахівцем з автоматичного тестування.

Python developer уміє:

  • писати ефективний, масштабований код Python
  • розробляти та створювати додатки і програми
  • інтегрувати рішення для того, аби зберігати дані
  • створювати інтегративні системи
  • інтегрувати у різні програми орієнтовані на користувача елементи.

Тому цілком очевидно, що розробник на Пайтон повинен володіти бaзовими поняттями про змінні та типи дaних, обробку винятків, анaлітику та візуaлізацію дaних, об’єктно-орієнтоване прогрaмування.

Без базових знань Python сьогодні не обійтися і аналітикам даних. Для фахівців цієї сфери не так важливі знання складних конструкцій мови, скільки вміння користуватися бібліотеками (наприклад, IPI, TensorFlow), максимально ясно і чисто писати код. А також додаткові хард-навички: знання лінійної алгебри на рівні останнього класу математичної школи або першого курсу технічного вузу, логіки, теорії ймовірності та SQL для написання запитів до баз даних.

Перспективи Пайтон-розробника

Не слід зайвий раз, думаємо, говорити про те, що перспективи у спеціаліста подібного рівня - прекрасні, адже попит на Python-розробників спостерігається практично у кожному куточку землі. Тому якщо ваша дитина виявляє інтерес до гаджетів уже з ранніх років, то рекомендуємо всерйоз зайнятися цим.

Онлайн школа Академія професій майбутнього пропонує широкий вибір курсів програмування для дітей, серед яких - і програмування на Python для дітей.

Мови програмування, робототехніка, моушн-дизайн, розробка комп’ютерних ігор - базові знання із цих галузей дитина зможе освоїти в Академії професій майбутнього.

Мінімальний вік, з якого можна навчатися основам програмування - 6 років.

Онлайн курси з програмування в Академії професій майбутнього - прекрасна можливість прокласти дорогу своїй дитині у по-справжньому успішний світ IT. Не знехтуйте нагодою!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Онлайн курси Профорієнтація