Основи програмування для школярів 9-16 років

Основи програмування для школярів 9-16 років

Вчимося програмувати зі шкільної лави на курсах Львівської Академії СТАРТ_ІТ. Що ми пропонуємо для кожної вікової категорії школярів

Професія програміста набирає все більшої популярності. І це пов'язано не тільки з високою заробітною платою. Робота у сфері ІТ відкриває перед молодою людиною великі можливості — високий попит на її послуги, можливість працювати в найбільших міжнародних компаніях або стати фрилансером, можливість працювати віддалено з будь-якого куточка світу.

Основи програмування можна вивчати з самого раннього віку. Для цього в Академії СТАРТ_ІТ розроблені спеціальні навчальні програми, адаптовані під вік дитини.

Так ми починаємо навчання основам програмування вже у 8-9 років, розробляючи прості алгоритми в середовищі Microsoft KODU Game Lab (курс «Цікава інформатика» для 8-9 років).

Діти 10-12 років вивчають основи візуального програмування в середовищі Scratch (на курсі «Базова комп'ютерна підготовка»).

Слухачі старші 12 років вивчають «дорослу» мову — C# via .NET, Blender, Java, основи яких ми опановуємо на курсах «Комплексна комп'ютерна підготовка» (для 12-14 років) та «Поглиблена підготовка з програмування» (12-15 років), а далі поглиблюємо знання на «Спеціалізованій комп'ютерній підготовці».

Вивчення програмування дає вашій дитині ряд переваг:

  • Розвине логічне мислення.
    Насамперед програмування навчить дитину думати по-іншому, не шаблонно. А це означає, що школяр уже буде на крок попереду своїх однолітків. Особливо програмування розвиває в дитини таке важливе вміння як розділення великої проблеми на окремі частини з подальшою роботою над кожною частиною.
    Логічне мислення дуже сильно допоможе підлітку в житті, навіть якщо він у майбутньому не стане програмістом.
  • Розвине творчі здібності.
    Навчальний процес в Академії СТАРТ_ІТ побудований у форматі комп'ютерних ігор, що не дасть дітям занудьгувати. Наприклад, слухачі змагаються один з одним, під час чого учасники вибудовують комп'ютерні стратегії. Діти вчаться створювати ігри від простих до складніших, створюючи уявні світи, що покращує творчі здібності.
  • Перспективна професія
    Вже зараз переважна більшість українських компаній взяла курс на цифровізацію бізнесу. За таких умов підприємці все більше потребуватимуть якісних мобільних та десктопних застосунків, а також сайтів та інших цифрових продуктів.
    Для розробки цього потрібен програміст, тому можна сказати, що програмування  — це професія майбутнього, яка завжди буде актуальною.

Цікаво?

Приходьте до нас на навчання — гарантуємо, буде багато цікавого!

Локація Академії:
м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк»

Маєте додаткові запитання — телефонуйте нам за номерами:
[відкрити контакти]+38 (067) 676-47-05;

[відкрити контакти]+38 (095) 309-68-84.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Профорієнтація Ранній розвиток, розвиток дітей