ISO 9001: Процесне управління — просто і дуже просто, але ефективно

ISO 9001: Процесне управління — просто і дуже просто, але ефективно

У вас є можливість познайомитися з ефективними технологіями ведення та розвитку бізнесу відповідно до міжнародних стандартів ISO серії 9000!

Дуже просто впровадити в компанії систему ефективного управління процесами та чітко визначити роль у ній кожного співробітника, якщо…

Якщо знати алгоритм та технологію дій!

Зовнішні обставини змушують організацію змінюватись і лише творче застосування нових технологій управління дозволяє успішно боротися з труднощами.

Однією з умов успішності управління є розуміння керівниками компанії та співробітниками єдиних правил «гри», цілей компанії та способів їх досягнення.

Для керівництва компанії важливо, щоб робота виконувалася у межах єдиної методології, щоб управління здійснювалося з урахуванням знання поточної ситуації та аналізу можливих наслідків тих чи інших управлінських рішень.

І це можливо за допомогою впровадження корпоративної системи управління на основі міжнародних стандартів серії ISO 9000.

Від того, наскільки грамотно підготовлена ваша компанія до такої значної зміни, залежить результат проведеної роботи та ефективність отриманих результатів.

Навчання — це одне з головних доданків успіху.

Адже впроваджуватиме систему менеджменту якості конкретні співробітники вашої компанії, і їх необхідно навчити і бажано до початку впровадження системи менеджменту якості.

Будь-які зміни необхідно впроваджувати через планування та залучення співробітників, поступово їх навчаючи тим методам роботи, які ви хочете застосовувати.

І тоді ви зможете спрямувати дії своїх співробітників на розвиток та збільшення прибутковості компанії без стресів та зупинення корпоративних процесів.

У вас є можливість познайомитися з ефективними технологіями ведення та розвитку бізнесу відповідно до міжнародних стандартів ISO серії 9000!

Запрошую вас узяти участь у моїх авторських тренінгах, які направлені на розвиток у Керівника-Лідера здібностей, навичок професійного виконання своєї управлінської роботи, створення сильної Команди та підвищенню продуктивності компанії.

Перейдіть на сайт https://galina-zimina.com/ та ознайомтеся з переліком усіх доступних тренінгів для керівників. Тренінги проходять у форматі онлайн-зустрічей, що дозволить вам взяти участь у ньому з будь-якої точки світу. Я буду рада відповісти на всі ваші запитання та надати професійні поради із цих питань менеджменту.

Бажаю вам вдачі та ефективних результатів!

Галина Зіміна

Засновник та керівник консалтингового центру ШАУЗ,

Системний консультант, бізнес-тренер, коуч перших осіб компаній,

Аудитор міжнародної кваліфікації (ІSO 9001).


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Аудит, стандартизація, ISO Лідерство, тімбілдинг Менеджмент, керування, KPI