Де подивитись фільми англійською мовою з субтитрами: список найкращих ресурсів

Де подивитись фільми англійською мовою з субтитрами: список найкращих ресурсів

Короткий огляд онлайн-платформ, на яких можна знайти повнометражні фільми, серіали, телешоу. Ознайомтеся з функціоналом кожного ресурсу й обирайте ідеальний варіант для вивчення англійської.

Ви напевне вже чули, що швидко й цікаво прокачати англійську можна переглядаючи кіно в оригіналі? Але навряд чи ви знайдете найкращі новинки кіно на YouTube, та і якість машинного перекладу залишає бажати кращого. Тому ми підготували для вас перелік сайтів, з якими вивчення іноземної мови стане справжнім задоволенням.

Маленька порада: якщо ви тільки починаєте вивчати англійську, то зрозуміти сюжет і діалоги буде непросто. Тому спочатку запишіться на курси https://www.oratorica.ua/ua/online/english/conversational, а вже потім готуйте попкорн і шукайте улюблений серіал.

П'ятірка сайтів з фільмами англійською

MoviesJoy — улюблений контент завжди під рукою

Популярна платформа для стрімінгу фільмів і телешоу з субтитрами, яка відрізняється зручною навігацією і простим інтерфейсом. Це можливість переглядати відео в найвищій якості. Бібліотека MoviesJoy охоплює широкий спектр контенту, який можна шукати за країною, жанром, назвою або рейтингом на IMDb. Ви з легкістю знайдете те, що максимально відповідає вашим інтересам. Крім того, MoviesJoy пропонує користувачам інтеграцію з мобільними пристроями. Достатньо встановити застосунок на смартфон для неперервного доступу до улюбленого відео у будь-який час і в будь-якому місці. 

MoviehdKH — усі жанри кіно на одному ресурсі

Ще один варіант для перегляду фільмів із субтитрами. Платформа сподобається любителям трилерів, детективів, бойовиків, комедій, мелодрам і багатьох інших жанрів фільмів. Цікаво, що під час трансляції відео можна активувати як повноекранний режим, так і Picture-in-Picture (PiP), який дозволяє продовжувати переглядати контент у меншому вікні, під час використання інших програм або вебсторінок. А короткий текстовий опис новинок на головній сторінці сайту допоможе швидше обрати кіно на вечір.

Speechyard — баланс навчання і розваг

Навчальний ресурс для перегляду як повнометражних фільмів англійською, так і коротких відеофрагментів. Має вбудований перекладач, деталізований розділ граматики з можливістю додавання нових слів і фраз для подальшого вивчення. Передбачені цікаві інтерактивні завдання, а також додаткова можливість спілкування англійською з іншими користувачами. Можна обирати відео за рівнем знань. Сервіс пропонує вивчати англійську онлайн безоплатно або з Pro акаунтом, здатним адаптуватися до графіка користувача.

Plex — безперебійна трансляція у хорошій якості

Потужний медіасервер і платформа для стрімінгу. Дозволяє користувачам переглядати й зберігати велику кількість медіаконтенту, зокрема популярні фільми та серіали. Для початку достатньо пройти просту процедуру реєстрації. Обирати відео можна за назвою, жанром, роком або іншими характеристиками. Єдиний мінус у тому, що не всі фільми представлені з субтитрами, тому для перегляду деяких знадобиться високий рівень англійської.

Yabla — фільми й короткі ролики із завданнями

На цьому ресурсі ви знайдете повнометражні кінострічки, а також фрагменти відомих фільмів, телешоу, випусків новин. Є завдання до відео, наприклад, знайти пропущені слова або відповісти на запитання. У налаштуваннях можна змінити розмір субтитрів, а також рівень складності завдань. Деякі фільми можна переглядати лише онлайн, інші доступні для завантаження. Сервіс платний, є кілька варіантів передплати з різним функціоналом. Надається також 15-денний безоплатний період для ознайомлення з ресурсом.

Поради щодо перегляду

  • Використовуйте субтитри розумно. Спочатку спробуйте дивитися фільми з англійськими субтитрами, щоб збагатити свій словниковий запас. Згодом спробуйте відключити текстовий супровід і перевірте, наскільки ви розумієте сюжет. Це допоможе пристосуватися до різних рівнів складності.
  • Не соромтеся ставити відео на паузу. Зупиняйте фільм і повертайте назад, щоб переглянути важливі моменти, записати незнайомі слова або вирази. Це дозволить вам краще розібратися у мовленні, швидше вивчити новий матеріал.
  • Спілкуйтеся з персонажами. Так, це може виглядати трохи дивно, але спробуйте комунікувати з екраном! Намагайтеся відповідати на запитання персонажів або коментувати події англійською. Це чудово розвиває навички усного мовлення.
  • Повертайтеся до переглянутого. Подивіться фільм кілька разів. Ви помітите, що кожен перегляд розкриває щось нове. 
  • Не забувайте про теорію. Перегляд кіно — це звісно цікаво та ефективно, але без якісного бекграунду хорошого результату доведеться довго чекати. Тому насамперед пройдіть курси https://www.oratorica.ua/ua/dnepr/english, щоб збагатити лексику, вивчити правила граматики, практикувати усне мовлення з викладачами-професіоналами. Тільки так можна бездоганно опанувати англійську мову.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси