Вигоди для компанії від систематизації бізнесу

Вигоди для компанії від систематизації бізнесу

Професійна компетентність вищого менеджменту організації базується на розумінні та застосуванні технології, методів, інструментарію теорії й практики світової науки менеджменту.

Відповідно до ринкових тенденцій, успішними вважаються не ті організації, які просто виробляють продукцію відповідно до стандартів або вимог споживачів, а ті, які забезпечують високий рівень задоволеності споживачів, власного персоналу, сприяють успіху постачальників та партнерів, допомагають у розв’язанні проблем суспільства і досягають при цьому довготривалих високих фінансових результатів.

Успіх організації в конкурентному середовищі найбільше залежить від компетентності вищого менеджменту.

Професійна компетентність вищого менеджменту організації базується на розумінні та застосуванні технології, методів, інструментарію теорії і практики світової науки менеджменту.

У ході еволюційного розвитку наукових досягнень та внаслідок вивчення практик і методик найкращих світових організацій було відзначено основні підходи та принципи, завдяки яким їм вдалося досягти успіху.  

Результатом виділення найкращої практики стала розробка та стандартизація Моделі успішного менеджменту організації, яка і зафіксована в стандартах серії ISO 9000.

Інформація, що сконцентровано закладена в стандартах ISO 9000, ISO 9001, ISO 9004, призначена керівництву організацій.

Чому?

Тому що ці стандарти не встановлюють безпосередньо вимог до продукції (технічних вимог), але встановлюють вимоги до системи менеджменту компанії щодо випуску якісної продукції.

Ця інформаційна модель надає допомогу керівництву у налагодженні відповідної інфраструктури в організації для гарантованого випуску якісної продукції або надання послуги.

Вимоги та настанови для керівництва, що містяться в стандарті ISO 9001, загальні та застосовні до організацій усіх галузей промисловості чи економіки, незалежно від форми власності чи категорії пропонованої продукції (товару або послуги).

Якщо ви хочете побудувати системно-процесну Модель управління і управляти бізнесом системно, результативно та ефективно на основі міжнародних стандартів, запрошую вас узяти участь у тренінгах:

- Практикум впровадження системи управління якістю на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015;

- Практикум внутрішнього аудиту системи менеджменту якості на основі ДСТУ ISO 9001:2015 та ДСТУ ISO 19011:2018,

де ви отримаєте практичний інструментарій та алгоритм конкретних дій для підвищення ефективності вашого бізнесу.

Перейдіть на сайт https://galina-zimina.com/ та ознайомтеся з переліком усіх доступних тренінгів для керівників. Тренінги проходять у форматі онлайн-зустрічей, що дозволить вам взяти участь у ньому з будь-якої точки світу.

Я буду рада відповісти на всі ваші запитання та надати професійні поради із питань системного менеджменту.

Бажаю вам вдачі та ефективних результатів!

Галина Зіміна,

Засновник та керівник консалтингового центру ШАУЗ,

Системний консультант, бізнес-тренер, коуч перших осіб компаній,

Аудитор міжнародної кваліфікації (ІSO 9001).


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Аудит, стандартизація, ISO Менеджмент, керування, KPI Ощадливе виробництво, управління ризиками