Основи англійської: 5 сучасних підручників для початківців

Основи англійської: 5 сучасних підручників для початківців

Починаєте вивчати англійську? Ознайомтеся з коротким оглядом найкращої літератури для початківців. Ці підручники, посібники, робочі зошити й збірки граматичних вправ значно полегшать ваше навчання.

Вибір підручників для початківців може бути справжнім квестом. З одного боку, у книгарнях є безліч навчальної літератури, але не кожна книга з позначкою Beginner вам підійде. Є ризик, що посібник з яскравими картинками давно застарів, а товстий том з безліччю термінів, визначень і таблиць занадто складний і нудний. Але не хвилюйтеся! Ми переглянули десятки книг і готові поділитися з вами добіркою найкращих підручників, які точно мають бути у вашому арсеналі.

До речі, центр мов Oratorica — офіційний партнер всесвітньо відомого видавництва Cambridge. Тому наші курси англійської в Одесі й інших містах України завжди ефективні, адже в студентів є доступ до кращих навчальних матеріалів. Долучайтеся і переконайтеся в цьому особисто!

Мастхев для новачків: що найперше придбати

English for Everyone. Beginner Level 1

Комплексний курс, що містить підручник і робочий зошит, розроблені спеціально для самостійного вивчення. Велика кількість ілюстрацій, схем і графіків роблять вивчення доступним і цікавим. Лексика охоплює побутові теми, як от дім, сім’я, їжа, відпочинок, хобі тощо. Кожен розділ пропонує не лише теорію, але й завдання для роботи у групі або самостійно. Є вправи різного рівня складності: від елементарних до складніших, щоб ви покращували свої вміння поступово, без зайвого стресу. Додатково до підручника надаються аудіо- й відеоматеріали, що сприяє розвитку навичок аудіювання й вимови.

New Headway. Beginner

Цей підручник — найкращий спосіб вивчати англійську поетапно. Модульна структура — від простого до складного — допоможе постійно розширювати знання і зберігати мотивацію. Перед кожним розділом вступ з фото і відеоматеріалами, щоб студенти попередньо ознайомилися з новою тематикою. Важливо, що серія підручників і зошитів New Headway постійно оновлюється. Вибирайте останнє видання і будьте впевнені, що знайдете актуальну лексику, сучасні тексти й діалоги, а також інші матеріали, які повністю відповідають реаліям.

English Grammar in Use

Англійська граматика часто завдає головного болю, особливо початківцям. Не поспішайте опускати руки, краще придбайте цей підручник. English Grammar in Use пропонує чіткі й прості тлумачення граматичних правил з безліччю вправ для закріплення. Підходить для самостійного вивчення. Формат простий: спочатку пояснення, потім практичні завдання. Завжди можна повернутися і повторити складну тему. Вибирайте для занять зручний для вас варіант — друковану або електронну версію книги.

Side by Side Extra 1

Якщо ваша мета — вільно спілкуватися, то ця книга допоможе досягти цього легко й швидко. Ви знайдете не просто корисні слова й фрази, а навчитеся використовувати їх у контексті. Вправи й завдання покликані розвивати різні аспекти мовлення: від усного спілкування до письмових навичок. Крім традиційних побутових тем підручник містить кілька спеціалізованих, наприклад, бізнес, подорожі тощо. Це можливість адаптувати вивчання під конкретні інтереси. Є система самооцінювання і контрольні списки навичок, що допомагають учням стежити за своїм прогресом.

English File

Сучасний підручник, який робить вивчення англійської захопливим і ефективним. Ґрунтується на комунікативному підході. Кожен урок поєднує в собі граматичні вправи, лексичні блоки й інтерактивні завдання, що розвивають навички читання, письма, аудіювання й говоріння. Автентичні тексти й реальні комунікативні ситуації допомагають опанувати мову у контексті її реального використання. Завдання з використанням мультимедійних ресурсів й інтерактивні ігри перетворюють навчання на справжню пригоду. Нудьгувати точно не доведеться!

Отже, список навчальної літератури у вас є. Але якщо ви вважаєте, що покупка якісних підручників — це весь шлях до опанування англійської, то, ймовірно, вас чекає розчарування. Навіть за наявності сотні книг на вашій полиці, успіх у вивченні мови повністю залежить від вас, вимагає системності й старанності. Рекомендуємо скласти план навчання, займатися хоча б 15–30 хвилин щодня. А ще краще, відразу починайте вивчати англійську мова онлайн! Це зручно й ефективно, а результат гарантовано! То чому б не розпочати вже сьогодні?


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Мовні курси Онлайн курси