Блог навчальних закладів

Знайдено 16 статей

Гранти для переробних підприємств

Грантові програми для переробних підприємств — це можливість для нових викликів та інноваційного розвитку. Консультація, розробка та супровід отримання гранту в сумі до 8,0 млн грн якісно — це можливо.

Психологія в В2В продажах, або як втілити стратегію

Стратегія дуже часто нагадує замовлення з Китаю — очікування далекі від реальності. Чому так? Або можемо поставити питання інакше: як за допомогою навчання зробити так, щоб стратегія розвитку була можлива? Навчання в сегменті В2В саме про це.

Гранти на власну справу

Гранти та створення власної справи — дві актуальні теми, розуміючись на яких, можна створити бізнес з мінімальними фінансами та ризиками. Два роки праці з цими напрямками-це успішні бізнеси, які працюють у складних умовах. Цікаво? Стаття для тебе.

Програма оцінки бізнесу (купівля-продаж)

Оцінка бізнесу. Супровід купілі-продажу. Оцінка ризиків та векторів розвитку бізнесу. Консультація та консалтинг на етапі старту/запуску.

Грантова допомога — новий фінансовий інструмент, це нові можливості

Результат — 80% заявок погоджено. Це досвід, яким треба ділитися, бо він цінний і корисний. Гранти, гранти, гранти — ще вчора ми не були знайомі з таким фінансовим інструментом, а сьогодні він чи не найпопулярніший для малого та середнього бізнесу.

Дефіцит кадрів та навичок — основний виклик ринку праці у 2024 році

Ринок праці, який він сьогодні? Що мають робити компанії задля розв'язання проблем з персоналом? Які позиції складно закривати? Які пропонуємо програми задля підвищення залученості та мотивації співробітників?

Як бути кращою компанією в умовах турбулентності

Менеджмент сьогодні витримує критичні навантаження та має рухати бізнес до результатів. Навантаження мають витримувати в першу чергу керівники, та звісно вони розраховують на команду. Усі потребують нових навичок, які допоможуть здолати кризу.

Ефективний керівник — це про відповідність викликам та управління змінами

З чого розпочати зміни в компанії? Зазвичай керівник чи власник ініціює зміни, коли компанія вже має явні проблеми. Падають продажі, зменшується маржинальність та прибуток, клієнти йдуть, якість продукту падає.

Грантова допомога — стартовий капітал розвитку або створення бізнесу

Розвивати та створювати сьогодні власний бізнес за рахунок грантів від міжнародних донорів. Як? Треба залучити до цього питання консультантів НКЦ «АТЛАНТ». Високий рівень погоджених заявок та успішні бізнеси, які вже працюють.

Цифровий світ — це про як встигати?

Чому ви повинні зрозуміти головне — що вам подобається, чим би ви хотіли займатися і в якому середовищі та колективі хотіли працювати? Як, визначивши напрямок розвитку / зростання, рухатися далі й визначитися з необхідним навчанням.