Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства
Киевский профессиональный колледж туризма и гостиничного хозяйства
-
Київ
· вул. Князя Романа Мстиславича, 26, 02192
На мапі - ktgg.edu.ua
-
Щоб зв'язатися із закладом, відкрийте телефон і ел. пошту.
Спеціальності та освітні програми
55J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
J2 Готельно-ресторанна справа (Готельне обслуговування) контракт (9 кл.) Дод. набір.
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Туристичного і готельного обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 18.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування) контракт (9 кл.) Дод.набір.
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного господарства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 20.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг ( бакалавр, денна)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення бакалаврату.
- Денна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельне обслуговування) (11 кл. заочна)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Туристичного і готельного обслуговування.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 98.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельне обслуговування) (11 клас, денна, 1 хвиля)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Туристичного і готельного обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Готельне обслуговування) (11кл. добір)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Туристичного і готельного обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 34.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Ресторанне обслуговування) (11 клас, денна, 1 хвиля)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного господарства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 25 — 27 серпня.
- Місця: контракт — 10.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Ресторанне обслуговування) (11кл. добір)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного господарства.
- Денна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 34.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (Ресторанне обслуговування) (заочна,11 кл.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного господарства.
- Заочна форма навчання.
- 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2027).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 5 липня — 2 серпня.
- Місця: контракт — 32.
Обовʼязкові предмети НМТ
1.25 ≥ 100 Українська мова
1.25 ≥ 100 Математика
1.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
1.25 ≥ 100 Українська література
1.25 ≥ 100 Іноземна мова
1.25 ≥ 100 Біологія
1.25 ≥ 100 Географія
1.25 ≥ 100 Фізика
1.25 ≥ 100 Хімія
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (бакалавр, денна, на основі НКР5)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення бакалаврату.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: бюджет — 15, контракт — 5.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (заочна, 11 кл.)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення бакалаврату.
- Заочна форма навчання.
- 3 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2029).
- Основа вступу: Повна загальна середня освіта (11 класів)
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 19.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (заочна, НКР5)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Відділення бакалаврату.
- Заочна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Молодший спеціаліст
- Бакалавр.
- Подача заяв: 19 липня — 1 серпня.
- Місця: контракт — 20.
Обовʼязкові предмети НМТ
0.35 ≥ 100 Українська мова
0.4 ≥ 100 Математика
0.25 ≥ 100 Історія України
Предмет на вибір НМТ
0.25 ≥ 100 Українська література
0.25 ≥ 100 Іноземна мова
0.2 ≥ 100 Біологія
0.35 ≥ 100 Географія
0.3 ≥ 100 Фізика
0.3 ≥ 100 Хімія
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтерінг (Готельне обслуговування) (9 клас)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Туристичного і готельного обслуговування.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: бюджет — 55, контракт — 13.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтерінг (Ресторанне обслуговування) (9 клас)
- Спеціальність «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», на 1 курс.
- Факультет: Ресторанного господарства.
- Денна форма навчання.
- 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2025 — 30.06.2028).
- Основа вступу: Базова середня освіта (9 класів)
- Фаховий молодший бакалавр.
- Подача заяв: 1 — 14 липня.
- Місця: бюджет — 25, контракт — 9.
1 ≥ 100 Співбесіда
0.00 Мотиваційний лист
Всі програми за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг»
Відгуки
172Камиль очень приятный отзыв о Светлане Ефимовна. Всем сердцем поддерживаю
С нежностью и чувством благодарности ко всем преподавателям КТГХ. Заканчивал в 1989г. - гр. ОП-42, куратор - великолепная, светлая, утонченная Светлана Ефимовна Северина. Как было здорово! Учились и прогуливали, влюблялись и дрались, отстаивали завоевания пролетариата и нагло фарцевали. Но любовь к Киеву и киевлянам, студентам и преподавателям не угасает со временем. Знания? Да забудьте вы уже про это. Каждый получает то, к чему стремится. Главное - это то, что ты возьмешь сам; те люди с которыми ты учишься жить. Интересный случай - отчисленный с ОП бывший студент открыл гостиницу, куда набрал выпускников в основном с КТГХ. На мой немой вопрос он ответил - я знаю, где взять деньги, а они знают, как их приумножить...
Окончила его в 2013. Все бы ничего, но была там мерзкая тетка, а может и сейчас есть, Красавцева, препод статистики. Которая взятки из студентов тянула, а свой предмет нормально не преподавала.
Окончил этот техникум в 1988-м году на факультете "Право", учиться понравилось, впоследствии полученные знания стали хорошим фундаментом для поступления в Харьковскую юракадемию и успешного в ней обучения. Из преподавателей особенно нравилась Ольшевская Ольга Петровна (преподаватель уголовного права), остальные тоже были на уровне. Взяток тогда никто не брал, оценки получали по знаниям, хотя - как по мне, преподаватель, который тогда читал "Судоустройство", был излишне требователен и получить у него 5 было нереально.
Дивіться також усі коледжі в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.
Окончила в 1984г. КТГХ Отделение ОП. Тогда была сказка. Элита Союза. А студенты - счастливчики ...лучшие годы. Там работала, преподавая немецкий язык Шеина Маргарита Ивановна. Для меня до сих пор эталон педагога.