Коледжі

Готельно-ресторанна справа

  • вул. Генерала Жмаченка, 26, м. Київ, 02192
  • (044) 543-86-19
    (044) 543-88-14
    (044) 543-13-03
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 Готельно-ресторанна справа (денна, на основі Фахового молодшого бакалавра)

33 100 грн. за рік
Мій конкурсний бал НМТ:
Прохідний бал 2023 (контракт): 109,40
Розрахувати
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Відділення бакалаврату.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (07.09.2023 — 30.06.2026).
  • Бакалавр.
  • Подача заяв: 1 — 7 вересня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 29 програм
  • вул. Курчатова, 13, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська обл.
  • (0564) 65-47-22
    (0564) 94-74-20
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 241 Готельно-ресторанна справа (Ресторанне обслуговування). Базова середня освіта. Денна

24 350 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Криворізький фаховий коледж торгівлі та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 31 липня — 20 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.04.
ще 2 програми
  • вул. Євгена Коновальця, 140, м. Івано-Франківськ, Івано-Франківська обл., 76014
  • (034) 253-14-00
  • Державний.

241 Готельно-ресторанна справа

23 900 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Туризму та готельно-ресторанного бізнесу.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 46, контракт — 9.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 1 програма
  • вул. Кушевича, 5, м. Львів, 79000
  • (0322) 52-12-89
    (0322) 252-51-95
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 Готельно-ресторанна справа КР (1 сесія) (денна) 2 курс

23 000 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Львівський фаховий коледж Київського університету культури.
  • Денна форма навчання.
  • 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 40.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 23 програми
  • вул. Троїцька, 37, м. Суми, 40022
  • (0542) 22-36-60
    (0542) 25-10-09
  • Державний. Рівень акредитації II.

241 Готельно-ресторанна справа

22 200 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: контракт — 20.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 22 програми
  • вул. Кам'янецька, 114, м. Хмельницький, 29016
  • (03822) 2-25-17
    (03822) 2-22-04
    (03822) 2-25-77
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 Готельно-ресторанна справа, 9 клас

22 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Технологічне.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 5, контракт — 11.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 1 програма
  • вул. Дмитра Дорошенка, 57, м. Київ, 01042
  • (044) 529-31-51
    (044) 529-73-41
    (050) 357-14-82
    (097) 494-46-76
    (096) 940-34-95
    (067) 898-45-47
    (066) 460-43-92
    (050) 735
  • Державний. Рівень акредитації II.

241 Готельно-ресторанна справа (бюджет,контракт)

21 800 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Економіко-технічне відділення.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 20, контракт — 55.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 7 програм
  • вул. Руська, 17, м. Тернопіль, 46001
  • (0352) 25-49-84
    (0352) 25-06-72
    (0352) 25-15-58
  • Державний. Рівень акредитації I.

241 Готельно - ресторанна справа. Вступ на основі ПЗСО.

21 650 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Денна форма навчання.
  • 1 рік 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2025).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 9 серпня.
  • Місця: контракт — 2.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 3 програми
  • вул. Ломоносова, 18, м. Київ, 03022
  • (044) 258-20-29
  • Приватний. Рівень акредитації I.

241 Готельно-ресторанна справа, вступ на основі кваліфікованого робітника, денна (1 сесія)

21 200 грн. за рік
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Харчових технологій та товарознавства.
  • Денна форма навчання.
  • 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2024).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 10 липня — 8 серпня.
  • Місця: контракт — 15.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.
ще 25 програм
  • вул. Ярослава Мудрого, 60, м. Суми, 40009
  • (099) 409-42-06
    (054) 261-04-35
    (054) 261-05-23
  • Державний. Рівень акредитації II.

241 Ресторанне обслуговування, 9 кл, денна, основна

21 000 грн. за рік / бюджет
Без НМТ
  • Спеціальність «Готельно-ресторанна справа», на 1 курс.
  • Факультет: Ресторанне обслуговування та виробництво харчової продукції.
  • Денна форма навчання.
  • 2 роки 10 місяців навчання (01.09.2023 — 30.06.2026).
  • Фаховий молодший бакалавр.
  • Подача заяв: 30 червня — 20 липня.
  • Місця: бюджет — 9, контракт — 21.
  • Регіональний коефіцієнт — 1.07.
ще 1 програма