Cisco, мережна академія

Linux LPI про ремонт файлових систем



  • 300 грн за заняття (для уточнення вартості, звертайтеся до менеджера)

Про курс

Випадково вимкнули комп'ютер, а він перестав нормально працювати? Вся справа в неполадках файлової системи! Якщо ви хочете стати справжнім професіоналів в сфері ІТ, то необхідно почати з самих азів і розібратися в основах роботи операційної системи Linux і її дистрибутивів. Для цього ми пропонуємо пройти курс Linux адміністратор 2020 Дніпропетровськ прямо зараз. І у нас ви можете навчитися в Києві або будь-якому іншому місті України віддалено!

Основна мета

Само по собі адміністрування серверів Linux курси Дніпропетровськ може сподобатися не тільки людям з технічним складом розуму, так як воно дозволяє розкрити і розвинути найнесподіваніші таланти. Взагалі сфера ІТ настільки велика і багатогранна, що в ній можна успішно реалізуватися з будь-яким навиком і талантом. Головне, мати бажання вчитися, отримувати новий досвід і вбирати знання. А все інше ми допоможемо вам зробити крок за кроком!

Програма курсу

Наша Академія Cisco на платформі SEDICOMM University в Дніпропетровську вже кілька років практикує навчання за авторською методикою. Ми любимо і вміємо навчати студентів незалежно від їх віку, гендерної приналежності або країни проживання. У нас знайдеться місце кожному, хто хоче стати професіоналом і почати заробляти дійсно великі гроші. Ви хочете змінити своє життя і отримати професію, яка і через тридцять років не втратить своєї актуальності? Тоді приєднуйтесь до нас!

Хочете дізнатися більше про неполадки в роботі файлової системи? Записуйтеся на курс, де ми розповімо:

  • які несправності бувають у файлової системи;
  • для чого використовується утиліта fcsk;
  • як можна застосовувати утиліту e2fcsk для ext2;
  • що таке директорії lost, found.

Але і це ще не все! Кожен наш слухач отримає можливість особисто поспілкуватися з інструктором, багато років практикуючим адміністрування систем на професійному рівні. З ним же ви зможете обговорити варіанти навчання і доступні програми, які підходять вашому рівню наявних навичок і знань.

Додаткова інформація

Всім, хто хоче просто спершу познайомитися з професією і зрозуміти, наскільки цікаво буде в майбутньому працювати, ми можемо порадити простий і цікавий короткий курс роботи в Linux Дніпропетровськ онлайн. У ньому ви зможете знайти відповіді на каверзні запитання і допомогу в мотивації. Чекаємо вас на заняттях!

Як з нами зв'язатися

Ви можете зайти на наш офіційний сайт або відвідати сторінку на будь-якому з наступних порталів:

Щоб записатися на наш курс, достатньо заповнити невелику форму на нашому сайті або замовити зворотний дзвінок по телефону. Ми завжди відкриті для комунікації і пропозицій!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.