Компанія тимчасово не працює. Ви можете переглянути інші курси в місті Дніпро.

Англійська мова для дорослих



  • 6 900 грн

Про курс

Space Deer - що крутого в методиці АнтиШколи:

Наша мета і завдання - це креативні мовні курси, які націлені на те, щоб розговорити кожного студента. До вивчення мов є безліч підходів, але ми твердо переконані - незалежно від підходу, результатом цього вивчення повинна бути спонтанна розмова англійською. Не тисяча вивчених слів. Не 80 балів за тест. І не 10 прослуханих аудіокниг.

Дати кожному студенту помітний практичний результат в навчанні англійської мови - здатність говорити на ньому і розуміти співрозмовників. Для цього ми будемо дивувати студентів від заняття до заняття, які ми наповнили практичними ситуаціями, живими діалогами, актуальною лексикою від носіїв мови з Нью-Йорка і міжнародним досвідом кожного з наших викладачів.

Орієнтація на життєві ситуації

Навіть граматику і нові слова ми не вивчаємо на гіпотетичних Джонах, Мері, котиках і собачках, а на ситуаціях, які відбуваються з нами кожен день. Так ми досягаємо підвищеної залученості та зацікавленості в процесі навчання. Студенти легко впізнають в цих ситуаціях себе, наводять приклади і набагато швидше засвоюють матеріал.

Заходь на наш сайт, щоб залишити заявку і ми обовя'зково зателефонуємо!

Готовий долати мовний бар'єр? Тоді тобі точно до нас!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.