Курси

Wei Long, центр цигун-терапії




Про компанію

Проводиться набір на курси лікувального, даоського масажу і китайських лікувальних практик в Одесі. Курси даоського і лікувального масажу при медичному центрі Wei Long веде провідний фахівець з лікування хребта і даоських практик в Одесі - доктор Мухін Ігор Геннадійович. Ви вивчете методики які підвищують ефективність масажу в десятки разів, величезну кількість різноманітних технік, кілька видів масажу, таких як вісцеральний, точковий, даоський, лікувальний, а також традиційний китайський масаж предметами, отримаєте максимум теорії і практики без "води", а кращі учні зможуть пройти стажування в центрі Wei Long.

Після проходження курсу та успішного складання іспиту видається сертифікат для роботи в медичних центрах, масажних салонах і приватної практики із зазначенням кількості навчальних годин і перерахуванням вивчених комплексів масажу.

Категорії курсів


Курси

1
  • 39 000 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Медицина, фармацевтика
  • Дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Очень понравились курсы, много нового узнала. Уже скоро будут экзамены, надеюсь покажу себя отлично так как планирую пройти практику в центре и попробовать работать массажистом. Игорь Геннадьевич настоящий профессионал, классный препод и хороший врач, спасибо вам!)


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.