Чому ми пропонуємо перейти на українську

Категорія: Новини

Зберегти
Чому ми пропонуємо перейти на українську

Нещодавно вся команда Education.ua розмовляла між собою російською. Так склалося історично, хоча для багатьох з нас українська, нехай для когось і з суржиком, є рідною мовою. Та й взагалі дивно, коли в країні є своя власна мова, а ми нею не говоримо. Але так було.

А потім прийшла росія та напала на Україну. Це дало нам поштовх спробувати перейти на українську. Ми спробували, і це виявилося не так вже і складно. Тому пропонуємо спробувати і нашим користувачам.

Ми всі різні, як і наші користувачі, тому кожен мав свій мотив для переходу. Хтось прокинувся і вирішив, що хоче говорити виключно українською і забути мову ворога. Хтось поставив виклик перед самим собою. Когось спонукає українське оточення, потреба практикуватися та бажання грамотно вести ділову комунікацію. Хтось хоче повернутись до корінь, раз і назавжди відділити своїх від чужих. Комусь хотілося себе відчувати саме українкою. Або українцем. Щоб в майбутньому діти чули та знали українську мову. Та й взагалі якщо не зараз, то коли?

Чому ми тоді взагалі не прибрали з сайту російську? Бо люди все ще шукають інформацію російською. Багато хороших людей. А ми хочемо допомогти людям знайти краще місце для навчання в Україні, навіть якщо їм поки що складно повністю перейти на українську. 

Ми хочемо зробити свій внесок в те, щоб наша мова квітла в нашій країні. Щоб хтось також наважився на перехід та підтримку української мови. Щоб ніколи та ні в кого не викликала подиву людина, яка говорить українською мовою в Україні. Тому ми пропонуємо нашим користувачам, які перейшли на сайт через пошукові запити російською мовою або раніше відвідували російськомовну версію сайту, переключитися на українську.

Все буде Україна!


Коментарі

1
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
Олена, 16.05.2023, 16:11

Дуже задоволена навчанням у школі Партнер Плюс на Левобережной Закінчила курс Антіцелюлітного Массажу та прийшла вдруге на курс лімфодренажного массажу ))) Дуже сподобалась викладач Оксана Володимирівна, дякую їй ))) Все чітко, доступно и без води )))) Дуже рекомендую и впевнена що я ще повернусь на нові навчання Рекомендую!!!


Залишити коментар

Інші статті в категорії Новини