Статті

Найпопулярніші творчі професії

Після шкільного випускного вечора рідні кажуть, що творча діяльність навряд чи принесе постійний дохід і краще обирати спеціальність за банальним розрахунком, а не до душі?

Чи варто віддавати дитину в балет?

Балет це одне з найпрекрасніших мистецтв світу, і воно по праву завжди вважалось елітарним, але для більшості звичайних людей ця професія прикрита театральною завісою таємниці, тому ми вирішили поспілкуватись з людиною яка більшість свого життя віддала мистецтву балету.

Дизайнер інтер'єрів квартир та офісів

Робота з інтер'єрами сьогодні - одна з найбільш затребуваних сфер дизайну. Серед замовників - не тільки клієнти з високими доходами, як це було нещодавно, але і представники середнього класу - люди, які бажають облаштувати житло максимально комфортно.

Дизайнер одягу. Де освоїти професію?

Спеціалістів швацької справи легко впізнати за оригінальним одягом, який вони змінюють досить часто, і особливою стильностю, яку випромінюють. Навряд чи вираз «чоботар без чобіт» доречний в цьому випадку.

Професія — web-майстер

Користувач і не замислюється, скільки всього необхідно, щоб на «клік» мишею відкривалася сторінка. Він і не повинен замислюватися — головне, щоб було зручно і, бажано, красиво. А про технічних питаннях болить голова у творця сайту — web-майстра.

Дизайнер одягу. Де отримати професію?

Фахівців швейної справи легко впізнати за оригінальним одягом, який вони змінюють досить часто, і особливою стильністю, яку випромінюють. Навряд чи вираз «чоботар без чобіт» доречний у цьому випадку.