Блог навчальних закладів

Знайдено 14 статей

Теоретичне підґрунтя та основні етапи науково-дослідної діяльності викладачів та здобувачів вищої освіти

У статті визначено теоретичне підґрунтя та основні етапи науково-дослідної діяльності викладачів та здобувачів вищої освіти.

Як побудувати кар'єру в HR: покроковий алгоритм

Ви готові опанувати нову для себе професію HR. З чого почати? Куди звертатись? Як зрозуміти, чи володієте необхідними навичками?

Спеціаліст з кадрового обліку+1С:ЗУП з урахуванням змін у законодавстві 2024 року

Цей курс підійде тим, хто хоче працювати спеціалістом з кадрового обліку, менеджером із персоналу, або для тих, хто бажає поглибити свої знання у цій сфері. Заняття проводяться індивідуально, у зручний для вас час.

Як протестувати рівень англійської у співробітників?

В сучасному бізнес-середовищі знання англійської мови стає не тільки перевагою, але і необхідністю для успішної комунікації та розвитку компанії. Однак, як визначити рівень володіння мовою серед співробітників та допомогти їм вдосконалити ці навички?

Чому мене не підвищують?

Як зрозуміти, які причини стають на заваді вашому професійному розвитку? Яких навичок не вистачає, щоб вашу кандидатуру розглянули для підвищення? Ми допоможемо розібратись з цими питаннями.

Порівняння можливостей BAS Управління торгівлею, BAS Комплексне управління підприємством, BAS ERP

Як показує практика, найкращий варіант порівняння— створення матриці. Тому ми спробували описати основні відмінності найпопулярніших програмних продуктів BAS Управління торгівлею, BAS Комплексне управління підприємствомта гіганта обліку BAS ERP.

Дефіцит кадрів та навичок — основний виклик ринку праці у 2024 році

Ринок праці, який він сьогодні? Що мають робити компанії задля розв'язання проблем з персоналом? Які позиції складно закривати? Які пропонуємо програми задля підвищення залученості та мотивації співробітників?

Вимоги до інструкції з охорони праці

Дізнайтеся про структуру та вимоги до складання інструкції з охорони праці. Корисна інформація для кадровиків-початківців.

Як стати рекрутером

Дізнайтеся про курси підготовки рекрутерів — що вивчають під час навчання.

Гармонійна та успішна особистість-безумовний тренд сьогодні

Швидкість змін, у якому перебуває світ, і процеси у ньому вимагає адаптуватися швидко та якісно. Протягом якого часу можна освоїти нову професію та нові навички? У якому віці це реально та як розібратися у цих змінах?