Блог навчальних закладів

Знайдено 26 статей

Питання – відповіді : BAS КУП

BAS КУП - це ефективний програмний продукт для зростаючого бізнесу – малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких необхідно ефективно координувати та узгоджувати дії декількох виконавців.

Що таке фінансова грамотність та як стати фінансово грамотною людиною

Давайте розберемося, що ж таке фінансова грамотність та як стати фінансово грамотною людиною.

Важлива інформація щодо іспитів CIMA DipPM

До уваги здобувачів диплома CIMA Diploma in Performance Management. Складати іспити за програмою у чинному форматі можна тільки до 24 грудня 2024. Реєстрація нових студентів на програму не можлива.

Запрошуємо на курс «Основи управлінського обліку»

У рамках курсу учасники розглянуть теоретичні питання та практичні завдання, які дозволять їм отримати базові знання управлінського обліку та навички щодо його втілення в компанії.

Що таке сімейний бюджет та як скласти його правильно

Як досягти того, щоб у вашій родині доходи перевищували витрати, а грошей завжди вистачало не тільки на базові потреби, але й на покупки, подорожі та розваги? Для цього треба грамотно планувати сімейний бюджет.

Як заробляти більше у будь-якій галузі: 10 перевірених порад

Скільки б ви не заробляли в даний момент, людський мозок швидко звикає до такого досягнення та зрештою знецінює його. Тому людині властиво шукати нові виклики та шляхи заробляти більше. У статті ми розглянемо неочевидні способи заробляти більше.

Куди вигідно вкласти гроші в Україні, щоб зберегти заощадження і заробити

У цій статті ми визначимось, куди інвестувати гроші, щоб не «прогоріти» та збільшити свій капітал. Для цього треба знати, що таке інвестиції, як вони працюють, які є фінансові інструменти, в чому їх особливості, плюси та мінуси.

Бухгалтер для ФОП з нуля до профі

З 15 січня 2024 року стартує оновлений курс з ведення бухобліку ФОП з урахуванням змін у чинному законодавстві 2024 року. Цей курс підійде як для бухгалтерів, які ведуть ФОПів, так і для підприємців, які бажають самостійно вести бухоблік.

ERP система для малого бізнесу: витрата чи інвестиція?

Є стала думка, що ERP система — це тільки для великих підприємств, а малому бізнесу вистачить папірця та калькулятора.

Грантова допомога — стартовий капітал розвитку або створення бізнесу

Розвивати та створювати сьогодні власний бізнес за рахунок грантів від міжнародних донорів. Як? Треба залучити до цього питання консультантів НКЦ «АТЛАНТ». Високий рівень погоджених заявок та успішні бізнеси, які вже працюють.