Блог навчальних закладів

Знайдено 1430 статей

Запрошуємо вас 14 лютого 2024 року на навчальний курс «Впровадження процесів відповідно до вимог міжнародного стандарту PCI DSS v.4.0»

Продовжується набір учасників на навчальний онлайн-курс «Впровадження процесів відповідно до вимог міжнародного стандарту PCI DSS 4.0».

Все про створення вебсайтів — частина 2

Минулої статті ми почали обговорювати вебсайти та їх особливості. Тепер детально поговоримо про те, як розробляють вебсайти та які навички необхідні, щоб стати розробником.

Все про створення вебсайтів — частина 1

У цій статті ми почнемо розглядати тему вебресурсів, детально поговоримо про те, що таке вебсайти. А також розповімо, які вони бувають і чим відрізняються один від одного.

Кар'єрні перспективи у сфері інформаційних технологій — частина 2

Минулої статті ми розглянули особливості роботи у сфері інформаційних технологій. А тепер розберемо перспективи працевлаштування та найцікавіші професії.

Кар'єрні перспективи у сфері інформаційних технологій — частина 1

У цій статті ми розглянемо особливості роботи у сфері інформаційних технологій. А також поговоримо про те, які професії є у сфері ІТ.

Запрошуємо вас 5 грудня взяти участь у навчальному курсі «Сертифікований фахівець із захисту персональних даних»

Триває набір учасників на навчальний курс «GDPR — Сертифікований спеціаліст із захисту персональних даних».

Запрошуємо вас 21 листопада на навчальний курс «Сертифікований провідний спеціаліст із впровадження ISO 27001»

Продовжується набір учасників на навчальний курс із підготовки провідних спеціалістів із впровадження системи управління інформаційною безпекою ISO 27001.

ISO 27701:2019. Міжнародний стандарт управління особистою інформацією

ISO 27701 — міжнародний стандарт управління особистою інформацією, спрямований на забезпечення довіри, відповідності законодавству та зменшення ризиків при обробці даних. Це ключ до поліпшення бізнес-відносин та має системний підхід.

Запрошуємо вас 26 жовтня 2023 року на навчальний курс «Впровадження процесів відповідно до вимог міжнародного стандарту PCI DSS v.4.0»

Продовжується набір учасників на навчальний онлайн-курс «Впровадження процесів відповідно до вимог міжнародного стандарту PCI DSS 4.0».

Запрошуємо вас 10 жовтня 2023 року на онлайн-курс «Сертифікований фахівець з організації системи управління інформаційною безпекою (СУІБ) на основі стандарту ISO 27001»

Продовжується набір учасників на навчальний курс із підготовки фахівців організації системи управління інформаційною безпекою ISO 27001 Foundation.