Інновації, навчальний центр

Бухоблік в неприбуткових організаціях, BAS



  • 4 800 грн за курс (індивідуальне навчання)

Про курс

Курси Бухгалтерського обліку в неприбуткових організаціях

Специфіка роботи з неприбутковими організаціями вимагає додаткової компетенції в цьому питанні. Наші курси бухгалтерського обліку неприбуткових організацій допоможуть розібратися в цій непростій сфері фінансування. Отримані навички і знання допоможуть вам ефективно вести облік фінансів у будь якій неприбутковій організації - будь то фонд, партія, асоціація, громадська або благодійна організація.

Фахівці, які мають багатий досвід такої роботи, ознайомлять вас з основними проблемними питаннями: наприклад, розкажуть про сучасні вимоги законодавства України у веденні бухгалтерського обліку. Отримавши такого роду знання, зможете вести фінансову звітність проектів, правильно працювати з бухгалтерським обліком.

Крім отриманих теоретичних основ роботи в даній сфері, ви обов'язково будете практикуватися під керівництвом досвідчених викладачів. Курси бухгалтерського обліку будуть корисні як керівникам організацій, що мають статус неприбуткової, так і фінансистам, які хочуть дізнатися особливості такої роботи.

Після проходження ви зможете відкрити для себе нові можливості, а до арсеналу ваших навичок додасться ще один незамінний навик.

Вартість навчання

  • Індивідуально: 4 800 грн.

Тривалість навчання:

  • Індивідуально: 8 годин.

Для ознайомлення детальної інформації натисніть за посиланням https://innov.com.ua/kursy/bukhgalteriya/neprybutkovi-orhanizatsii

Можливий графік навчання:

  • Час та дні проведення уточнюйте по телефонам навчального центру
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.