Perfect-english

Французька мова, індивідуально, онлайн та офлайн



  • 450 грн за заняття

Про курс

Заняття проводяться онлайн і офлайн

У школі ви вчите англійську чи німецьку, а завжди мріяли про французьку мову? Ваша подруга живе в Бордо? Наступне літо хочете провести у Ніцці? Вам подобаються пісні Селін Діон і Лари Фабіан, але ви не знаєте про що вони? Або, можливо, ça va mal, тому що ще в початковій школі час passé proche виявився Загадкою Сфінкса?

На наших курсах французької ми пропонуємо опанувати мову з нуля, а також підвищити рівень знань для тих, хто вже його знає. Курси гармонійно поєднують в собі придбання навичок усного та писемного мовлення, розуміння усної та письмової мови, вивчення граматики, збагачення словникового запасу, знайомство з культурою Франції. Більш того, ми проводимо підготовку студентів до таких іспитів як DELF, DALF, TCF, TEF, TEFaQ.

Завдяки сучасним французьким методикам таким як: Alter Ego, Phonetique progressive du francais, Grammaire en Dialogues, Belleville, Taxi, Edito, Echo, в поєднанні з комунікативною методикою навчання ви зможете досягти досконалості. Всі матеріали підібрані за сучасними вимогами, щоб випускники могли впевнено володіти мовою. При цьому у всіх студентів є можливість вибирати інтенсивність занять. À bientôt!

Заняття відбуваються 2р на тиждень, тривалість 60 Хв.

https://perfect-english.org.ua/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.